HABER: Süleyman Güleroğlu

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği voleybol turnuvasının final maçında 50. Yıl Ortaokulu, 3 Eylül Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO)’yu 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Turnuvaya, 50. Yıl Ortaokulu, 3 Eylül YBO, , Dünya Koleji, Oluşum Koleji, Birgivi Koleji öğretmenleri, Ödemiş Devlet Hastanesi voleybol takımı katıldılar. 2 grup halinde oynanan maçlar sonunda, 50. Yıl Ortaokulu ve 3 Eylül YBO finale kaldılar.

Kapalı spor salonunda yapılan karşılaşmayı, Ödemiş Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci, Nüfus Müdürü Osman Pala birlikte izlediler. Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği kurumlar arası voleybol turnuvası keyifli maçlara sahne oldu. Ödemişli sporseverler maçlara büyük ilgi gösterdi. Final maçında öğretmenlerden oluşan, 50. Yıl Ortaokulu ve 3 Eylül Y.B Okulu karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen mücadele sonunda 3-2 lik setle kazanan, 50. Yıl Ortaokulu şampiyonluk kupasını kazandı. 50. Yıl Ortaokulu voleybol takımının sponsorluğunu Yerel Ajans A.Ş. üstlendi. 

Turnuva sonunda İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci kısa bir konuşma yaparak:

“2015 yılı ‘Öğretmenler Voleybol Turnuvası’ sonuçlar şöyle: 50. Yıl Ortaokulu birinci, 3 Eylül YBO ikinci ve Ödemiş Hastane voleybol takımı üçüncü oldu. Bütün takımlarımızı Ödemiş İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe olarak kutluyoruz.”

Turnuvada birinci olan 50. Yıl Ortaokulu’nun kupasını Ödemiş Milli Eğitim Müdürü Murat İçel verdi. İkinci olan 3 Eylül YBO’ nun kupasını Ödemiş Milli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci verirken 3. Olan Ödemiş Hastane voleybol takımının kupasını Ödemiş Nüfus Müdürü Osman Pala verdi.

 

 

Editör: Haber Merkezi