KAYNAK: YENİ ASIR
Transfer pazarında en göze batan isimleri listesine alan kırmızı beyazlılar renklerine kattığı yeni ve başarılı oyuncularla dikkatleri üzerine çekiyor. Mücadele edecekleri 1. Grup’ta, başa güreşecek bir ekip yaratmanın peşinde olan Tire 1922’li yöneticiler, transferde ise teknik ekibin raporu doğrultusunda yol alıyor. Bu güne kadar 7 isimle anlaştığını duyuran kırmızı beyazlı yöneticiler, geçen seneki takımdan ise toplam 10 futbolcuyla yolların ayrıldığını ifade etti.

Devamı gelecek

 Buna göre takıma dahil olan yeni isimler şunlar. Diyarbekirspor’dan sağ bek Tugay Kırcalı (24), stoper Emrah Kiraz (31), Ankara Demirspor’dan sol bek Hüseyin Erol (30), kanat oyuncusu Burak Sürmeli (25), stoper Celal Çırpanlı (32), Muğlaspor’dan golcü Melik Yeğin (22) ve Kırıkköprü Belediyespor’dan forvet Alican Tez (30).

İç transferde tekrar el sıkışılan futbolcular Gökhan Erdöl, Nihat Yılmaz, Sergen Yakupçebioğlu, Cemal Şener, Nihat Yılmaz, Hasan Akdemir, Tayfun Aktaş, Enes Bakal ve Alper Çakır oldu. Takımdan ayrılanlar ise Faik Mintaş, Kemal Samet Özen, Sefa Durmuş, Bertuğ Bayar, Güner Okay, Erdinç Karakaş, Mümin Talip Pazarlı, Furkan Tuşik, Ersin Aslantog ve Orkun Dervişler şeklinde sıralandı. Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfur Çiçek, transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi