HABER: BAŞAR UÇAR
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta yarış pazar ve pazartesi günü oynanacak 27. Hafta maçlarıyla sürecek. Son iki karşılaşmada galibiyetle tanışamayan Tire 1922 play-off için büyük önem taşıyan maçta 1 puan önündeki Düzcespor’u konuk edecek.
Evinde Kırıkkale’nin ardından deplasmanda da Kırıkhan ile berabere kalan Tire 1922, 27. haftada pazar günü ligin iddialı ekiplerinden Düzcespor’u ağırlayacak. Play-off potasının 1 puan gerisinde kalarak yedinci sıraya inen Tire 1922, ligin ilk yarısında deplasmanda berabere kaldığı rakibini Tire’de devirerek kritik haftayı kârlı kapatmak istiyor. İki ekip arasında bugüne dek oynanan üç karşılaşmanın da beraberlikle sonuçlanması nedeniyle pazar günü Tire kazanırsa bir ilki gerçekleştirmiş olacak.
Pazar günü saat 15.00’da oynanacak karşılaşmayı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Güldibi’nin yardımcılıklarını Erhan Yalta ve Bülent Eraykutlu yapacak.
Tire’nin iki hafta sonra seyircisiyle galibiyet sevinci yaşamak istediği haftada lider BB Bodrumspor, Pazarspor deplasmanında ter dökecek. İkinci sıradaki Kırıkhanspor, play-off hattını zorlayan Halide Edip Adıvar SK’ya konuk olacak. Play-off potasındaki ekiplerden Erbaaspor, düşme hattından kurtulmaya çalışan Dersimspor’u ağırlarken Silivrispor da pazartesi günü oynanacak karşılaşmada Dardanelspor deplasmanında ter dökecek.

 

Editör: Haber Merkezi