HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Spor Toto BAL 8. Grupta mücadele eden ve Ligin ikinci yarısı için Antalya’da kampta bulunan Kırmızı Lacivertli ekipte ilk ayrılık yaşandı.

Ödemişspor’un başarılı Orta saha ve Liberosu İbrahim Kaya Sosyal Medya üzerinden yaptığı açıklamayla Ödemişspor Kulübünden ayrıldığını duyurdu.
Kaya Sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Bir Buçuk sezondur formasını giydiğim Ödemişspor’dan ayrılmış bulunmaktayım. Takımdaki abilerime, kardeşlerime, tesisteki personellere özellikle aşçımız Sabri Sebahattin Yetiştiren’e ve tüm Ödemişspor camiasına Başarılar diliyorum. İnşallah Ligi hedeflediğimiz yerde bitirirler. Çamlık tayfa taraftar grubuna da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
İbrahim Kaya futbolculuk kariyerine Bursa Sağlık gücünde başlarken, sırasıyla Arabayatagıspor, Bursa Merinosspor oradan da Bursa takımı olan Yeşil Bursa spor’a geçen Kaya daha sonra geçen sene takımın başında bulunan Algun Erdem ile birlikte Ödemişspor’a transfer oldu. Burada forma giydiği dönemlerde 2 kez ilk on bir olmak üzere 28 maçta forma giydi.

Editör: Haber Merkezi