HABER: BAŞAR UÇAR

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta 23. haftada sondan ikinci sıradaki Sarayköyspor’a konuk olan Ödemişspor sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Skor 2-0 iken bir penaltıdan yararlanamayan Ödemişspor, BAY geçeceği hafta öncesi Aliağa’ya ümit verdi, zirveyle bağını kopardı.

Sakatlığı süren kaptan Mesut, cezalı oyuncular Serdar ve Samet’ten yoksun olarak Sarayköy İlçe Stadı’nda konuk olduğu rakibi karşısında 16’da Mehmet Emin’in bulduğu golle geriye düşen Ödemişspor ilk yarıyı geride kapattı. Kalan haftalarda iddiasını korumak ve İzmir ekipleri arasındaki yerini sağlamlaştırmak için kazanmak zorunda olan Ödemişspor, 50’de Umut’un golüne engel olamadı. 2-0 geride iken bir de penaltı kaçıran Kırmızı-Lacivertliler, Berk’in 90’daki golüyle dağıldı. Ödemiş’in tek golü 90+5’te Şafak Tiryaki ile geldi. Ödemişspor sahadan 3-1 mağlup ayrılarak şampiyonluk şansını sıfıra indirdi. Utaş Uşak maçının sonucu henüz tescil edilmeyen Ödemiş temsilcisinin Aliağa ile arasındaki fark ise 2 puana indi.


Son iki sıraya 5 puan bıraktı!

Bu sezon son sıradaki Pamukkale’ye deplasmanda çok kritik 2 puan bırakan Ödemişspor, kümede kalması mucizelere bağlı olan Sarayköyspor’a da 3-1 yenilerek Denizli ekiplerine 5 puan kaptırdı ve taraftarını üzdü.

Ödemiş’in şok yaşadığı haftada lider Sökespor gol düellosunda Demirten Yeşilköyspor’u 3-2 mağlup ederek yerini korudu. Utaş Uşakspor, Çine Madran karşısında tek golle güldü. Çiğli Belediyespor da Yatağanspor karşısında 3-0’lık sonuçla 3 puana uzanıp zirve takibini sürdürdü. Ortaca Belediye’nin Didim Belediye’yi 3-0’la geçtiği haftada Aliağa FK ise zorlu Karpuzlu deplasmanında tek golle sevinip Utaş Uşak maçının sonucunu bekleyen Ödemiş’le puan farkını 2’ye düşürdü, kalan haftalar için play-out şansını korudu. Ligin 24. haftasını BAY geçecek Ödemişspor, 25. haftada Didim Belediyespor’u ağırlayacak.

 

Editör: Haber Merkezi