HABER: BAŞAR UÇAR
Bölgesel Amatör Lig’de olaylı Utaş Uşakspor maçıyla ilgili yazılı, sözlü ve görsel savunmasını AFDK’ya sunan Ödemişspor’da gözler pazar günkü Sarayköy karşılaşmasına çevrildi. Kırmızı-Lacivertliler, Denizli deplasmanı öncesi son çalışmayı yağmur altında gerçekleştirdi.
Maçın sonucu için gözler TFF yönetim kurulunda
Ligin 21. haftasında yarıda kalan Utaş Uşakspor maçıyla ilgili perşembe günü Ankara’ya gidip AFDK’daki duruşmaya katılan Ödemişspor,  cezalarla ilgili kuruldan gelecek kararı bekliyor. Karşılaşmanın sonucuna ilişkin kararı ise önümüzdeki hafta toplanacak Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu verecek.
Hukuki süreci sürdüren Kırmızı-Lacivertliler bir yandan Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sarayköy karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Karşılaşmayla ilgili son çalışmayı yağış altında Saraçoğlu Stadı’nda gerçekleştiren Ödemiş temsilcisi Denizli deplasmanından 3 puanla dönüp BAY geçeceği hafta öncesi rakiplerinin olası puan kayıpları için pusuya yatmak istiyor.
Kırmızı-Lacivertlilerde sakatlığı bulunan Aydın ve Mesut forma giyemeyecek. Muhtemel cezalarla ilgili TFF AFDK’dan çıkacak karara göre kadro son şeklini alacak.
Ödemiş, Sarayköy’e hiç yenilmedi
Pazar günü Sarayköy İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Murat Kahya yönetecek.  Bu sezon Ödemiş’in Didim deplasmanında tek golle kazandığı karşılaşmada da görev alan Kahya’nın yardımcılıklarını Hüseyin Şimşek ve Mehmet Otru yapacak. İki ekip BAL’da şimdiye dek üç kez karşı karşıya gelirken iki karşılaşmayı Ödemişspor kazandı, bir karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.
“Her maç bir final havasında”
Her maçın bir final havasında geçtiğini belirten Ödemişspor teknik direktörü Algun Erdem, Sarayköy maçının da 3 puanla dönmek zorunda oldukları bir final olduğuna vurgu yaptı. Sahaya dik girip dik çıkma felsefesiyle ligde kalan üç maçı da en iyi şekilde tamamlamak istediklerini söyleyen Erdem, “Sarayköy maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ortaca maçında olduğu gibi mücadelemizi iyi oyunla birleştirip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle her şey daha güzel” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi