HABER: BAŞAR UÇAR
Bölgesel Amatör Lig’de son iki haftada galibiyetten uzak kalan Ödemişspor, pazar günü oynayacağı kritik Çiğli Belediyespor karşılaşmasında şeytanın bacağını kırmak istiyor. Teknik patron Algun Erdem sahaya başları dik girip başları dik çıkacaklarını ifade ederek, Ödemişlileri zorlu karşılaşmada tribünleri doldurmaya davet etti.
8. Grup’taki İzmir temsilcileri arasında üçüncü olacak ekibin doğrudan küme düşecek olması sebebiyle her geçen haftanın daha da kritik hale geldiği lig maratonunda Ödemişspor, lider Çiğli Belediyespor’u pazar günü konuk edecek. Saraçoğlu Stadı’ndaki karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.
Hakem Isparta bölgesinden
Her iki ekip için de büyük önem taşıyan karşılaşmayı Isparta bölgesi Bölgesel Hakemlerinden Tunç Özdemir yönetecek. Özdemir’in yardımcılıklarını Afyonkarahisar bölgesinden Mücahit Erhan Arslan ve yine Isparta bölgesinden Cihad Buyurgan yapacak. Hem zirve hem de İzmir ekipleri arasındaki yarışın kaderine etki edecek maçın hazırlıklarını Saraçoğlu Stadı’nda sürdüren Ödemişspor’da sakatlıkları bulunan kaptan Mesut, Aydın ve Burak’ın pazar günü Çiğli karşısında forma giyemeyecekleri belirtiliyor.
“Yenilgiye karşı mücadele ediyoruz”Rakipten ziyade yenilgiye karşı mücadele ettiklerini belirten Ödemişspor teknik direktörü Algun Erdem, “Biz rakip seçebilecek durumda değiliz. Herhangi bir takıma karşı değil yenilgiye karşı oynayan bir takımız. Bunu da pazar günü icra edeceğiz. Elbette denildiği gibi bir İzmir derbisi, statünün getirmiş olduğu ekstra bir yük var. Bunu da dikkate alırsak Pazar günü Saraçoğlu Stadı’nda bütün Ödemiş ile beraber, sırtımızda bütün Ödemiş’in yüküyle beraber önemli bir müsabakaya çıkacağız. Bunun doğruluğu sadece statü açısından böyle. Yoksa biz burada hazır olarak, dik girip dik çıkacağız bu sahaya. Sonuç anlamında buna uygun bir sonuç almayı, burada hep beraber sevinmeyi istiyoruz” dedi.
“Bizim amacımız belli”
Ödemişlileri tüm maçlarda olduğu gibi yine Saraçoğlu’na davet eden Erdem şöyle devam etti: “Biz neden oynadığımızı, nasıl oynadığımızı biliyoruz. Söyleyebileceğim tek şey şu; bizi sezon başındaki gibi kalben desteklemeye devam etsinler. İnsanlar konuşurlar neden öyle olmuyor, böyle olmuyor diye. Fakat bizim amacımız belli. Hiç kimseye yanlış kelimeler kullanmadık. Hedefimiz bu geçiş sezonunda alnımızın akıyla bu takımı aldığımız gibi teslim edebilmek. Bunun dışında herhangi bir hedefimiz yok. Bunu da başarabilecek kapasitedeyiz. Keşke başka şartlar altında çok daha başka hedeflere yürüseydik. Ama bu yıl hedefimiz bu ve buna göre hareket edeceğiz”

Editör: Haber Merkezi