HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Bugüne kadar iç transferde Şafak Tiryaki, Umut Şahin, Semih Baştan, Samet Sarıkaya, İdris Demir, İbrahim Kaya, Doğukan Çevik ve Mustafa Acun, Samet Sarıkaya ile prensipte anlaşma sağlarken, dış transferde ise Tugay Sülün (Sağ Bek) Edirne Uzunköprüspor, Hasan Tokgöz (Forvet) Çeşme Belediyespor’lu futbolcularla prensipte anlaşma sağlamışlardı.

Şimdi de Ödemişspor yönetimi Ziya İnday ile prensip anlaşmasına vardı. Ziya İnday futbolculuk kariyerine ilk olarak Ödemişspor’da başlarken, sırasıyla Turgutluspor, Afyonkarahisar, Kırıkhan,  Ankara Demirspor, Sivas Belediyespor, Adliyespor, Arşinspor, LKİ Tavşanlı Linyitspor, Bayrampaşa spor son olarakta Ödemişspor ‘da oynadı.

Ziya İnday, “ Yuvama döndüğüm için mutluyum, Yeni sezonda Ödemişspor ’un hak ettiği Lige 3.Lige çıkarmaya ve Şampiyonluk yaşamaya geldim. Taraftarlarımızın ve yönetiminizin destekleriyle hak ettiğim profesyonel liglere döneceğimden şüphem yok yeni sezonun hem kendim hemde takım arkadaşlarım adına kazasız, belasız geçmesini diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi