Ligin ilk yarısında rakibine 3-0 mağlup olan Ödemiş Emniyet'in kızları Tire Belediyespor'dan rövanşı almayı başardı. İzmir Yıldız Kızlar Voleybol Ligi B grubunda ikinci devrenin ilk maçında Ödemiş Emniyetspor, Tire Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

 Ligin ilk yarısında rakibine 3-0 mağlup olan Ödemiş Emniyet'in kızları Tire Belediyespor'dan rövanşı almayı başardı. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapan lacivert-beyazlılar, derbi sayılan maçı kazanmanın sevincini yaşadı. Gaziemir Spor Salonu'nda önceki akşam oynanan karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Ödemiş Emniyetspor ilk seti 25-13 kazanarak öne geçti. İkinci sette de rakibine şans tanımayan lacivert-beyazlılar, bu seti de 25-20 kazanarak büyük avantaj yakaladı.

 Antrenör Büyükkırlı, “ÇOK DEĞİŞKENLİ VE STRESLİ BİR MAÇTI”

 Ancak yaşanan sakatlıklarla moralleri bozulan Emniyet'li kızlar Tire karşısında üstünlüğünü koruyamadı. Tire Belediyespor üçüncü seti 24-26, dördüncü seti de 23-25 kazanarak durumu 2-2'ye getirdi. Tie-break setinde yeniden toparlanan Ödemiş Emniyetspor rakibini 15-8 yenerek karşılaşmayı da setlerde 3-2 galip tamamladı.

 Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Ödemiş Emniyetspor'lu kızlar maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Ödemiş Emniyetspor Voleybol Antrenörü Adnan Büyükkırlı heyecanlı geçen maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Çok değişkenli ve stresli bir maçtı. Kaptanımız rahatsızlanıp kenara gelince takımda güven eksikliği oluştu normalde farklı kazanmamız gereken bir maçtı. Zora soktuk. Kaptanımız rahatsız olmasına rağmen son sette oynamak istedi kendisini kutluyorum. Kızlarım artık voleybollarını olgunlaştırıyor. Dsi maçını da kazanacaklar, buna inanıyorum. Antrenman eksikliği bizi zorluyor ama bununda üstesinden gelecek kapasitedeyiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi