NAZİF HARUPÇU

 İzmir’de okullar arası hentbol turnuvasında Ödemiş Ortaokulu İzmir üçüncüsü oldu.

Dereceye giren öğrenciler beden eğitimi öğretmenleri ve okul müdürü Osman Yılmaz ile birlikte Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin’i makamında ziyaret ettiler. Öğrenciler İzmir’de aldıkları üçüncülük kupasını da Belediye Başkanı Bekir Keskin’e hediye ettiler.

İZMİR’İ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİLER

Okul müdürü Osman Yılmaz şunları söyledi, “Ödemiş ortaokulu olarak İzmir’de yapılan Hentbol karşılaşmasında sporcu öğrencilerimiz yapılan karşılaşmalarda dereceye girerek üçüncü oldular. Önümüzdeki hafta İzmir ilini temsilen Kütahya'da düzenlenecek olan hentbol karşılaşmalarına katılacağız. Yapılacak olan hentbol turnuvasında, İzmir'i en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk mücadelesi vererek dereceye girmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

KÜTAHYA’DAN DA KUPA BEKLİYORUZ

Belediye Başkanı Bekir Keskin öğrencilerin dereceye girerek kupa ile Ödemiş’e dönmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi, “İlçemize kupa ile dönen Ödemiş Ortaokulu öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Ödemiş Belediyesi olarak bizde sporcularımıza üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Kütahya'da yapılacak olan hentbol karşılaşmalarında öğrencilerimizin kupa ile dönmelerini bekliyor ve başarılar diliyorum.“ 

Editör: Haber Merkezi