HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Çamlık Tayfa taraftar derneği Başkanı Hakan Değirmenci yaptığı açıklamada, “Ödemiş Çamlık Tayfa olarak artık dernekleşme sürecini tamamladık. Derneğimize üye olmak isteyen Ödemişspor sevdalıları dernek binamızın bulunduğu Akıncılar Mah. Gazi Cad. (Bankalar Caddesi Yalgın Düğün Salonu) pasajı içinde bulunan derneğimize kimlik fotokopisiyle gelerek, üye olabilirler. Derneğimiz Sabah 10.00 Akşam 23.00 e kadar Hafta sonları da dahil olmak üzere açıktır. Özellikle hafta sonlarında oynanan Süper Lig ve Avrupa ligi maçları için Lig TV maçlarını derneğimizde izleyebilecekler.

Final tshirtlerimizde hazır
Ödemiş Çamlık Tayfa olarak bastırdığımız Çamlık Tayfa tişörtlerimiz de hazır ve Bozdoğan Maçı öncesi taraftarlarımızın elinde olacaktır. Tişört isteklerimiz yoğun olduğu için ikinci siparişlerimizi verdik. Çamlık Tayfa atkılarımız da satışa çıkmıştır” dedi.

Ayhan Er’e ve Başkan Badem’e teşekkür

Ödemiş Çamlık Tayfa Derneği Başkanı Hakan Değirmenci, Ödemiş belediye Başkanı Mahmut Badem ve Ayhan Er’e teşekkür ederek şu açıklamayı yaptı, “bizlere Yatağan deplasmanı için otobüs tahsisi ettiler. Kendilerine bu duyarlı davranışları için teşekkür ediyor. Ödemiş sevdalısı tüm taraftarlarımıza Pazar günü oynanacak olan ligin en önemli maçlardan Yatağanspor deplasmanı için takımıza destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi