HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Bölgesel Amatör Lig 8.Grup’ta son iki maçını kazanarak puanını altıya yükselten ve zirveyi Demirten Yeşilköyspor ile paylaşan Ödemişspor kendi evi ve seyircisi önünde oynadığı Pamukkale maçını farklı kazandı. 5-0
Maçın ilk yarısını her iki takımda istekli başlarken, Ödemişspor aradığı golü maçın 28. Dakikasında Mustafa Acun’un attığı golle 1-0 öne geçerken, bu dakikalardan sonra Ödemişspor istekli oyununu artırdı. Ve ilk yarının bitimine kısa bir süre kalan maçın 44.Dakikasında Hamit Taşkın’ın attığı golle Efeler 2-0 galip olarak soyunma odalarına gitti.

YENİ TRANSFERDEN GOL
Soyunma odasından 2-0 galip olarak dönen Ödemişspor Etkili ve güzel futbolunu ikinci yarıda da devam ederken, Kırmızı Lacivertliler 48.Dakikada ilk golün sahibi Mustafa Acun’un attığı golle takımını 3-0 a taşırken, Ödemişspor ’un yeni transferin Serhat Özalp’ın 80.Dakikada attığı golle durum 4-0 oldu.  Daha sonra maç uzatmaya gitti. Ve uzatmalarda Ödemişspor Mert Filiz’le bulduğu golle durumu 5-0 oldu ve maç bu sonuçla bitti.

Ödemişspor Teknik Direktörü Erdem“ Biz Ödemişspor olarak mütevazı bir takımız ve mütevazı bir şehiriz, bu sene Ödemişspor için yeni bir diriliş senesi bu çocuklar her türlü herkes tarafından saygıyı hakkediyorlar. Karakterli insanlardan kurulu bir takımız, her maçlarını kazanmak için çıkıyorlar. Verdiğim her görevi yerine getirmeye çalışıyorlar.  Galibiyet güzel oldu başta kulüp Başkanımız Mahmut Badem olmak üzere, tüm Ödemiş halkına armağan ediyoruz. Bizler çiğli maçına kazanmak için gideceğiz. Bizde bir söz var Allah isterse kuşlar fillere yener diye, biz bununla yaşıyoruz hakkaniyetle galibiyetimizi aldık. Gerek giren gerekse yedek bekleyen yâda sahaya giremeyen Bütün futbolcularımın alnından öpüyorum, hepsini kutluyorum”

Editör: Haber Merkezi