HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemişspor’da sessiz bekleyiş sona erdi

Transfer çalışmalarında sessiz kalan Ödemişspor’da yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala adeta imza şov başladı.

Ödemişspor Teknik Direktörü Serol Emlek’in Yunus Emre Belediyespor’a imza atmasının ardından teknik direktör arayışına giren Efe’de daha önce Edirnespor, 68 Yeni Aksarayspor, Maltepespor, Fatih Karagümrük, Sarıyer ve Göztepe'de görev alan 42 yaşındaki teknik adamla bir süredir devam eden görüşmeler sonrası teknik direktörlük görevine Aydın Kahraman'ı getirilirken, Kırmızı-Lacivertli ekipte, transfer çalışmalarına başladı.

Ödemişspor’ da İmza şov
Spor Toto Bal’da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Ödemişspor şu ana dek anlaşma sağladığı isimlere imza attırdı.

Ödemişspor, bir dönem Süper Lig'de Ankaragücü, 1. Lig ve 2. Lig'de de Adanaspor, Fethiyespor, Balıkesirspor, Eyüpspor, formaları giyen ve son olarak Kartalspor'da top koşturan 35 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Acar, Edirnespor ‘un 27 yaşındaki stoperi Emirhan Özkan, daha önce Gaziosmanpaşa, Küçükköy, Edirnespor, Vefaspor, Feriköy, Alibeyköyspor, Leventspor formaları da giyen Kahtaspor'un 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu Muhammet Gültaşlar, Beylerbeyi'nin 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ümit Tuncay, Galatasaray altyapısından yetişen ve geçen sezon Kütahyaspor'da top koşturan 24 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu Tolga Cengiz, Beşiktaş altyapısından yetişen, Bulgaristan'da da top koşturan ve daha önce Somaspor ve Alaçatıspor formalarını giyen Edirnespor'un 23 yaşındaki sağ beki Ertuğrul Türksever, Galatasaray altyapısından yetişen ve daha önce Kartalspor, BUGSAŞ, Sultanbeyli, Bağcılar ve Derince formalarını terleten Başiskele Doğantepespor'un 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Melih Kartal ve kariyerinde Alaşehir Belediye ve Edirnespor formalarını da taşımış olan Kütahyaspor'un 25 yaşındaki defans oyuncusu Feyzullah Saray'a imza attırdı.

Futbolcular kendilerini Kırmızı-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi futbol şubesi yöneticilerinden Nevzat Atasoy, teknik direktör Aydın Kahraman ve Kırmızı-Lacivertli kulüpte forma giymiş isimlerden Aydın Tabak'ın katıldığı törenle attı.

Futbolcular kendilerini Kırmızı-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi futbol şubesi yöneticilerinden Nevzat Atasoy, teknik direktör Aydın Kahraman ve Kırmızı-Lacivertli kulüpte forma giymiş isimlerden Aydın Tabak'ın katıldığı törenle attı.
















Editör: Haber Merkezi