Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 13. Ve ilk yarının son mücadelesinde Ödemişspor Kendi evi ve seyircisi önünde oynadığı Bursa Ekibi Orhangazi Belediyespor ile berabere kalarak puanları paylaştılar. Ödemişspor mücadelenin 20. Dakikasında Mustafa Acun ceza alanın dışından uzun mesafede sert ve plase vuruşunda top ağlarla buluştu ve Ödemişspor bu golle 1-0 öne geçti.

Maçın 33. Dakikasında gelişen Ödemişspor atağında Ahmet Acar ortasında Emirhan Özkan’ın kafa vuruşuyla top az farkla auta giderken, Ödemişspor mutlak bir golden oldu. 37.Dakikada Konuk Ekip Orhangazi Belediyespor atağında Mustafa Kaya Ödemişspor ceza alanı içerisinde müsait durumda bulunan Oğuzhan Bozkurt’a topu atarken, Oğuzhan Bozkurt yakın mesafeden topu ağlara gönderince Orhangazi Belediyespor durumu 1-1 e getirdi.

İlk yarıda iki takımda karşılıklı ataklar yapmasına rağmen maçta gol olmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi. Mücadelede 48. Dakikasında saha içerisine köpeğin girmesi ise maçın en ilginç anı oldu. İkinci yarıda da karşılıklı ataklar olmasına rağmen golle sonuçlanmayınca Ödemişspor ve Orhangazi Belediyespor 1- 1 berabere kalarak, puanları paylaştılar.

Editör: Haber Merkezi