Ödemişspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı belediye meclisi salonunda yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede kulübün yeni yönetimi belirlendi. 


Burak Can başkanlığında Sami Onbaşıoğlu ve Hakan Çoban'dan oluşan Divan Kurulu tarafından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile açılan genel kurulda faaliyet ve denetim kurulu raporları okunarak oylandı ve kabul edildi. Yönetim kurulu da genel kurul üyelerinin oyları ile ibra edildi. 
Daha sonra yeni yönetim kurulu belirlendi. Tek liste ile gidilen seçimde Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mustafa Turan, Şevket Akgün, Burak Can, Nedim Öztürk, Ali Palamut, Faruk Taşkoyan, Hasan Nokta, Serkan Üf, Günay Önder, Abdülkadir Karaerkek, Anıl Taş, Ali Gürel, Emine Seçer, Mustafa Yorgancı, Cesur Erdoğan, Başar Uçar, Mehmet Sovanci, Ceren Uyguner. 
Denetim kuruluna Şerafettin Zigoş, Mustafa Ateş ve Semih Katırcıoğlu seçildi.

Ufuk Kızıler seçimler sonrası dilek ve temenniler bölümünde konuşarak bugüne kadar kulüpte emek veren, destek veren isimlere teşekkür etti. Kızıler, yeni dönemde de Ödemişspor'un başarısı için yine hep bir arada olacaklarının mesajını vererek yeni yönetime de başarılar diledi. 
Taraftarların da görüş, öneri ve eleştirilerini de dile getirdikleri genel kurul toplantısında söz alan yeni yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Turan, Ödemişli futbolseverlere yakışır bir ekip oluşturarak hem sportif hem de idari anlamda vakit kaybetmeksizin gerekli adımları kararlılıkla atacaklarını söyledi. Genel kurul birlik beraberlik mesajları ile tamamlandı.

Editör: Haber Merkezi