HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

1.Amatör Lig 13.Hafta mücadelesinde Beydağ Belediyespor Beydağ Atatürk Stadında seyircisi önünde oynadığı Urla Belediyespor maçını 4-2 kazandı.

Beydağ Belediyespor Teknik Direktörü Cumhur Kader, “İkinci Yarının ilk maçında U 19 takımızda bulunan gençlerle birlikte dinamik bir takım olduk. Maça iyi başlayan taraf bizdik. Çekişmeli ve heyecanı yüksek bir maç oldu. Önce Nuri’nin ortasında Umut son derece güzel bir kafa golüyle öne geçtik. Rakibimiz golden kısa bir süre sonra eşitliği sağladılar.  Maçın 35. Dakikasında Mehmet Demir’in attığı golle durumu 2-1 yaptık ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıda rakibimiz bulduğu penaltıyla durumu 2-2 yaparken, 70.Dakikada Ömer Korkmaz’ın golüyle durumu 3-2 yaparken, golden 7 dakika sonrada 77.Dakikada Nail Cengiz’in muhteşem frikik golüyle durumu 4-2 yaparak maçı kazandık. Bu özverili ve istekli mücadelelerinden dolayı futbolcularımı kutluyorum. İnşallah bu güzel oyunumuzu bundan sonraki haftalarda devam ederek, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi