Ödemiş Belediyespor Genel Kurulu dün Ödemiş Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Kurul’da yapılan oylamada Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Belediyespor Başkanı Bekir Keskin, karşısında başka aday olmayınca kullanılan 57 oydan 56’sını alarak başkanlığa devam etti.
Genel Kurul geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ödemiş Belediyespor yöneticisi Salih Sevimli için saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Ardından divan kurulunun belirlenmesine geçildi. Divan başkanlığına Ödemiş Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevket Akgün, divan üyeliklerine ise Yazı İşleri Müdürü Aziz Özgen ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Kızıler seçildi.
Divanın belirlenmesinin sonrasında yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak, oylamaya sunuldu ve raporlar ibra edildi.
ZARAR 30 BİN TL
Kulübün 2011-2012 sezonunda 771 bin TL geliri, 801 bin TL gideri olduğu açıklanarak, 30 bin TL’lik zararla sezonun kapatıldığı açıklandı. Genel toplamda ise 225 bin TL kurum borcu, 127 bin TL banka kredisi ve 87 bin TL satıcılara borç olduğu ifade edildi.
Oylamaya geçilmeden önce dernek tüzüğünün 5.maddesinin değiştirilmesi konusunda bir önerge verildi. Önergede briç sporunun da mevcut branşlar arasına alınması istendi. Oylama önerge kabul edildi.
KESKİN, “HER BRANŞA ÖNEM VERİYORUZ”
Oylamadan sonra güven tazeleyen Başkan Bekir Keskin kendisine gösterilen güvene teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “800 bin TL civarında bir bütçeyle 11 branşta mücadele ediyoruz. Spor sadece futbol değil. Bu bütçeden de daha düşük bir seviyeye inemeyiz. Belediye olarak bu bütçeyi sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizden beklenen futbol şubesinde A takımda başarılı yakalanması. Biz diğer branşlara da önem veriyoruz. Statüde bir değişik olacak gibi, ya Bölgesel Amatör Lig’deki takım sayısı yükselecek ya da 4.lig kurulacak. Garip bir statü var, gladyatör dövüşü gibi. Yönetim hazırlarken de kurumsal yapıyı korumaya çalıştık.”
Bekir Keskin’in konuşmasının ardından divan kurulu Ödemiş Belediyespor’la geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalayan antrenör Zafer Dinçer’e söz verdi. Dinçer de yaptığı konuşmasında doğduğu topraklara hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu belirterek, “Ödemiş Belediyespor’un yeri burası değil. Daha iyi yerlere taşıyacağız. Biz daha iyi yerleri hak ediyoruz” dedi.
 YENİ YÖNETİM               
Yapılan oylama sonucunda yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Başkan Bekir Keskin, Ahmet Balcılar, Mustafa Çamlıyer, Samim Toksöz, Mehmet Kırlı, Orhan Can, Mehmet Kiremitçi, Mustafa Abacı, Ali Demirel, Hikmet Güriş, Kadir Çolakoğlu, İbrahim Akovalı, Mehmet Karcı, İbrahim Telliel, Mustafa Köksoy.
Denetim kurulunda ise, Mehmet Bayezitlioğlu, Hasan Kıral ve Şevket Can Sarı isimleri yer aldı.
Editör: Haber Merkezi