HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Bayındır Belediyesi’ne ait Bayındır Şehir Stadyumu’nda uzun süredir yapılması planlanan projeler hayata geçirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayındır Belediyesine bağlı ekiplerin ortak çalışmaları sonucunda stat baştan sona yenilendi. Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayındırspor’un aktif bir şekilde kullandığı sahada hem misafir takım oyuncularını hem hakemleri daha rahat ve konforlu bir ortamda ağırlayabilmek için soyunma odaları yenilendi. Maç esnasında oluşabilecek sakatlıkların önüne geçebilmek adına saha zemini iyileştirilerek çim bakım çalışması yapıldı.


Amacımız hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmek

Bayındır Şehir Stadyumunda yapılan çalışmalar sadece futbol odaklı da değil. Saha kenarında bulunan spor aletleri ve daha önceden toprak pist olarak kullanılan koşu pisti tartan pist ile değiştirildi. Yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ‘‘Stada spor yapmak için gelen hemşerilerimizin daha sağlıklı koşullarda spor yapmaları için toprak zemin düzeltme çalışmalarının ardından koşu parkurunu yeniledik. Uygulanan tartan pistte yağmur sonrası su birikintisi oluşmasının önüne geçmek adına koşu pisti kenarlarına su tahliye kanalları ve drenaj sistemi uygulandı. Ardından yeşil zemin üzerinde bulunan spor aletlerinin tamamı yenileyerek gelen vatandaşların keyifli bir şekilde spor yapmaları amaçladık. Bayındır Belediyesi olarak amacımız her zaman için hemşerimize en iyi şekilde hizmet etmektir’’ dedi.

Kapalı tribün büyük beğeni topladı
Şehir Stadyumunda daha önceden sadece misafir takımlar için ayrılan tribünün üzeri kapalıydı. Şimdi ise stadın ana tribününün üzeri de kapatılarak Bayındırspor taraftarları da hem sıcaktan hem soğuktan korunmuş olacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Sesli ‘‘ Şehir Stadımız çok merkezi bir konumda, bu durumu avantaja çevirmek için kapalı tribün çalışmamızı başlattık. Çünkü sadece maç için değil özel günlerimizi de burada kutluyoruz. Çalışmalarımız başlayıp yavaş yavaş bir şeyler ortaya çıkmaya başlayınca hemşehrilerimiz yolda durdurup beğenilerini dile getiriyorlar. Amaç stada gelen hemşehrilerimizin burayı en iyi şekilde kullanmalarını ve buradan mutlu bir şekilde ayrılarak evlerine dönmeleri. Bu güzel çalışma için Büyükşehir Belediyemize vermiş olduğu desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi