HABER: BAŞAR UÇAR

Zirvedeki yerini garantileyen lider Torbalı, Torbalı derbisinde Çaybaşı ile golsüz berabere kaldı.

Gözünü BAL’a diken Bayındırspor, 22. haftada ağırladığı Sakin Şehir Seferihisar’ı geriden gelip 4-1 mağlup etti. Bayındır Şehir Stadı’ndaki mücadelede konuk ekip Şakir’in 22. dakikadaki penaltı golüyle öne geçti. Bu golün şokunu üstünden atan Bayındır aradığı golü ilk yarının uzatma anlarında buldu. Oğuz Kasar’ın golüyle ilk yarı 1-1 bitti.

İkinci yarıda 3 puan arzusuyla baskı kuran Bayındırspor, 48’de Mehmet Küçük ile net bir fırsatı kaçırırken öne geçiren gol 60’da Yasin’in pasına hareketlenen Sercan ile geldi. 68’de günün şanssız ismi Mehmet Küçük kaleciyi de geçmesine rağmen topu ağlarla buluşturamadı. 72’de yine Yasin’in asistiyle Yüksel ceza yayı üzerinden net bir vuruşla Seferihisar ağlarını görerek farkı ikiye çıkardı. 82’de Seferihisar savunması elle müdahale edince hakem beyaz noktaya koştu, Hasan penaltıyı gole çevirerek maçı skorunu 4-1 olarak belirledi.

Heyecan Çarşamba günü sürecek

Bayındırspor bu galibiyetle puanını 43’e yükseltip maç fazlasıyla ikinci sıradaki yerini korudu. İddialı ekiplerden Güraltay’ın BAY olduğu haftada İzmirspor, Narlıdere’yi 2-0 yenerek takibe devam etti. Çeşme Belediyespor, Urla Gençlik’i aynı skorla devirdi. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Torbalıspor, Torbalı derbisinde Torbalı Çaybaşı ile golsüz berabere kaldı. Şirinyer sahasındaki gol düellosunda Kuruçeşme ile Selçuk Efes Belediyespor 3-3 berabere kalarak puanları paylaştı. Kalan iki play-off bileti için puan puana yarışın sürdüğü grupta 23. hafta maçları Çarşamba günü oynanacak. Bayındırspor, Selçuk Efes Belediyespor’a konuk olacak.

Editör: Haber Merkezi