Adalet ve Kalkınma Partisi Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz ilçenin yıllardır beklediği hizmetleri alamadığını, partileriyle birlikte Kiraz’ın hakettiği yere doğru ilerlemeye başladığını söyledi.
AK Parti’nin kongre sürecinde Kiraz’daki delege seçimlerinde kendisine destek göstermesinin karşılığında çok çalışarak kimseyi mahcup etmeyeceklerini ifade eden Yılmaz, “2014’teki yerel seçimlerde Kiraz’a AK Parti belediyeciliği kazandıracağız” dedi.
Siyasi hayatına AK Parti’de başlayan Kiraz’ın sevilen işadamlarından İbrahim Yılmaz, “Biz milletimiz ve halkımız için varız. Makamlarda oturmak için değil eser bırakabilmek için görevimizin başındayız” dedi. 
İbrahim Yılmaz 16 Eylül 2009 tarihinde başladığı ilçe başkanlığı görevinden bu yana ekibiyle beraber Kiraz’da bir dönüşüm başlattı.
Başkan İbrahim Yılmaz, “Bu hizmetlerden en önemli olanlarından bölünmüş duble yol çalışması devam ediyor, olmaz denilen hayalleri gerçeğe dönüştürdüğümüz tren yolu 14 Aralık’ta ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacak. Bu müjdeyi de gazeteniz aracılığıyla tüm Kirazlılara iletiyorum” dedi.
Yılmaz açıklamalarını şöyle tamamladı: “Bu hizmetleri gerçekleştiriyoruz ama ilçemizde daha yapacak çok işimiz var. Bir üniversiteye, sulama barajlarına, hastanemizin poliklinik sayısının artmasına, halkımızın kaliteli sağlık hizmeti almasına ihtiyacımız var. Kasım ayı sonunda yapılacak olan kongreye hazırız. Hedefimiz Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi ‘hedef 2023.’ Sen Kiraz’sın büyük düşün.”
“TÜRKİYE SEVDALISI HERKESİ BEKLİYORUZ”
AK Parti Kiraz Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak da partinin kurucu gençlik kollarında yetişerek, teşkilatçılığının ne olduğunu çok iyi bildiğini söyledi. Kaymak şu anda 52 köy ve 4 mahallede 9 yıldır oluşturulmayan temsilcilikleri harekete geçirerek parti teşkilatının güvenini kazandı.
Kaymak, “İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ilçe teşkilatı ve bütün teşkilatlara önem vererek, güç kazandıran bir başkanla çalışmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. Özcan Kaymak, “İzmirlimiz ve bölgemiz için bir şans olan, enerji dolu, hızına yetişilemeyen Ulaştırma Bakanımız sayın Binali Yıldırım’a verdiği desteklerden dolayı minnettarız. Delege seçimlerimiz demokratik ve AK Parti’ye yakışır bir şekilde tamamlandı. Bu hizmet yarışında biz de varız diyen Türkiye sevdalısı herkesi davet ediyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde parçalanma ve kavgamız olmaz. Derdimiz milletimize ve ilçemize hizmet etmektir. Daha güçlü bir yönetim oluşturarak yerel seçimlerde halkımızı kucaklayacağız” dedi.
Editör: Haber Merkezi