HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş İlçe binasında yapılan aday tanıtım toplantısına Saadet Partisi İzmir İl yönetim kurulu üyesi Hakkı Kabakçıoğlu, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Turan Tutumlu İzmir İl Karargâh Başkanı Mümin Baştürk katıldı. Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Şahap Bozkurt sözlerine Saadet partisinin Ankara’da yapılan aday tanıtım toplantısında yayınlanan sloganına atıfta bulunarak başladı. Ankara’da yapılan Saadet Partisi aday tanıtım toplantısında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu adaylara cepsiz ceket giydirmişti.

“Cepsiz Ceket Vurgusu”

Bozkurt, “Cepsiz ceket bir moda terimi değildir. Cepsiz ceket kendi değil halkı kazansın diye belediyecilik yapanların ceketidir. Cepsiz ceket şehitlerin gazilerin canlarını uzuvlarını bu vatan için verdiklerini gönlünden çıkarmayanların ceketidir. Cepsiz ceket saklayacak bir tek çıkarı ve haram lokması olmayanların ceketidir. Cepsiz ceket zamanı geldiğinde gönül ferahlığı ile halkın karşısına çıkabileceklerin ceketidir. Cepsiz ceket ahlaklı ve liyakatli siyasetin belediyecilikten giydiği cekettir. Cepsiz ceket milli görüş zihniyetini genel ve yerel yönetimlerde temsil ettiği hizmet ahlakını anlayışını ifade eder” dedi.

Bozkurt , “Dürüst Başkan Dürüst Yönetim” anlayışıyla yola çıktıklarını belirterek, adaylığıyla ilgili “ Baktık ki ortada pehlivan kalmamış, iki pehlivanla bu yarışın tadı olmaz dedik. Saadet Partisi Ödemiş Belediye başkan adayı olarak Ödemişli hemşerilerimizin karşısında çıktık. Partimize ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 Şahap Bozkurt Kimdir?

Bozkurt 1961 yılında Ödemiş Tekke mahallesinde dünyaya gelmiştir. Bozkurt Tekke Mahallesi İlköğretim okulundan mezun oldu. Ödemiş Ulus meydanında 15 yıl esnaflığın ardından 5 Yılda Denizciler Sokakta market işletmiştir.20 yılık esnaflığın ardından emekli olan şahap Bozkurt 2011 yılından bu yana Saadet Partisi İlçe başkanlığını yürütmektedir. Bozkurt evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi