HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde aday olan İzmir Milletvekili adaylarının tanıtımını dün Bornova’da Ege Üniversitesi Hastanesi içerisindeki Anemon Ege Sağlık Oteli toplantı salonunda yaptı.
İzmir İkinci Bölgeden 6.Sırada aday olan Ödemişli aday Ceyhun Kınlı’nın da bulunduğu aday tanıtımında 1.Bölgeden ve 2.Bölgeden toplam 28. Milletvekili adayları da hazır bulundu.
Tanıtım Toplantısı öncesi İl Başkanı ve Yönetimi ile Milletvekili adayları Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundular. Daha sonra Tanıtım toplantısına giden İl Başkanı Karataş ve Milletvekili adaylarını tanıttı.
İl Başkanı Necat Karataş aday tanıtımı öncesi yaptığı konuşmada hem Cumhur İttifakı hem de MHP için oy isteyerek, Cumhur ittifakının ne kadar önemli olduğunu söylerken, MHP Kadroları Gece gündüz denmeden sahada çalışacaklarını söyledi. 28 Milletvekili adaylarını tek tek tanıtan İl Başkanı Karataş, 2.Bölgeden aday olan Ödemişli Ceyhun Kınlı’yı tanıtırken, “Yıllardan beri teşkilatın her kademesinde yer almış, teşkilatın her faaliyetinde bulunan, Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış, Belediye Meclis üyeliği ve Encümen üyeliği yapmış, kardeşim Ceyhun Kınlı Küçükmenderes Havzasının Gülen yüzüdür” dedi.

İzmir İçin İddialı Konuştu

İl Başkanı Karataş şöyle devam etti, “Adaylarımızın tamamı ülkücü hareketin evlatlarıdır. İzmir’imizin evlatlarıdır. Her bir milletvekili adayına yürekten inanıyoruz. Genel başkanımızla grupta görev yapacak adaylarımızı göğsümüzü gere gere yollayacağız. Biz de vekil adaylarımızın yanında bir nefer gibi çalışacağız. İzmir’den başarılı sonuçlar alacağız. İzmir’de tarih yazacağız.”

Editör: Haber Merkezi