HABER: DİLEK AYVALI
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Ebubekir Korkmaz ve Cumhur Bulut Tire’deydi.
Milletvekili adayları ilk olarak parti binasında yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek gazetemiz muhabirine konuştu.

MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ebubekir Korkmaz açıklamasında, “Coğrafyamız çok zor bir süreçten geçiyor. Bunun yansıması da ülkemize geliyor. Arap baharı başladığı dönemden bu güne Türkiye’de bir huzursuzluk söz konusu. Bu şunu da gösteriyor ki son noktayı Türkiye’de koyacaklar. En bariz somut olarak karşımıza çıkan 15 Temmuz hadisesi oldu. Türk milleti basiretli bir millettir. Biz içimizde, bizimle gibi görünen bu hainlere 15 Temmuz gecesi Osmanlı tokadını attık. Türk milletinin tarih sahnesinden yok olmasını isteyenler ilk olarak ülkücülere darbe vurmak zorundalar. Türk milletinin Anadolu coğrafyasında bin yıldır var olmasını sağlayan, geleneklerimiz ve değerlerimizdir. Bu değerleri yaşayan ve yaşatan da ülkücülerdir. Bu nedenle ülkücülere hep engel olunmaya darbe vurulmaya çalışılmıştır” dedi.


Türk milleti sandıkta üç hilali mahzun bırakmayacaktır

Cumhur ittifakının İslamcı cephe ile milliyetçi cephenin buluşması olduğunu kaydeden Korkmaz, “İttifakın sosyolojik gerçeği sevgi medeniyetinin oluşturulmasıdır. Bir temel atıldı Türk İslam ülküsüne dayanan. Batının korkusu bu. Dünyaya yeni bir medeniyet sunabileceğimize inanıyorum. Cumhur ittifakının birinci turda çok rahatlıkla başarıya ulaşacağına inanıyorum. Bu birlikteliğin gücüne inanıyorum. Türk milleti sandıkta üç hilali mahzun bırakmayacaktır” dedi.

Çakıroğlu’nun katiline af istemek ile Demirtaş’a af istemek aynı şey

“Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ve Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in katiline af istemek ile Selahattin Demirtaş’a af istemek aynı şey” diyerek konuşmasını sürdüren Milletvekili Adayı Korkmaz, “Geldikleri zaman yapacakları şeylerin sinyallerini alıyoruz. Çakma CHP’liler. Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katiline af isteyenler ile Demirtaş hapisten çıksın demek aynı şey. Bunu tanıdık ağızlardan duymak ihanetin boyutunu gösteriyor. Bu Türk milletine, Türk devletine ihanettir” dedi.

Milletvekili Adayları Ebubekir Korkmaz ve cumhur Bulut ile Milliyetçi Hareket Partisi Tire Teşkilatı Başkan Bilal Kıvrak önderliğinde Tire Salı pazarı’nda esnafı ziyaret etti.

Tire'nin gizli gücü Türk Kamusen
Heyet iftar yemeğinin ardından Tire Öğretmen Evinde Türk Eğitim Sen temsilcileri ile bir araya geldi. Burada konuşan Milletvekili Adayı Cumhur Bulut şunları kaydetti, “Tire ve Ödemiş'te düşmana karşı biraz Efelendik. Çok iyi oldu. Dostumuzla kucaklaştık, gönüldaşlarımızla bütünleştik. Tire İlçe Başkanımız Sayın Bilal Kıvrak ve teşkilatı, Tire Ülkü Ocakları Başkanım Ertüzün Tamer ve Kadın Kollarımız destansı bir azim ve kararlılık koydu ortaya. Varolsunlar. Ya Ödemiş? İlçe Başkanımız Ismail Poyraz ve Teşkilatı hedefe sağlam adımlarla yürüyorlar. Ödemiş Ülkü Ocakları Başkanımız ve yönetimiyle soylu bir mücadele veriyorlar. Bir de var ya bu iki teşkilatımız ilçelerinde çok seviliyorlar çok. Unutmadan Tire'nin gizli gücü Türk Kamusen. Bu gönül gücü destan yazacak destan. Allah hepsinden gani gani razı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi