HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
19.Dönem Demokrat Parti’den Milletvekili olan Mehmet Özkan şimdi de İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

27.Dönem Milletvekili aday adayı Mehmet Özkan, “Ben Demokrat Parti’nin kayıtlı üyesiyim, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Demokrat Parti İYİ Parti ile seçimlere girme kararı aldılar. Demokrat Parti adayları İYİ Parti listesinden seçimlere girecekler. O yüzden bende İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldum. Şu anda Ülkemde en çok olması gereken, demokrasi, Hürriyet, Cumhuriyet, Adalet bunlara Sahip çıkmak için aday oldum.

Milletvekili döneminde Ödemişe Ziraat Yüksek Okulu, Sağlık yüksekokulu, Ticaret Lise ( İlkkurşun) Hulusi Uçaçelik lisesi benim dönemimde oldu. İlk defa Ödemiş’e ray otobüslerini(trenle) bizim dönemimizde geldi.  Menderes Bölgesinde çok büyük hizmetlere vesile oldum. Başlattığımız büyük hizmetlerin bir kısmı hala bekliyor.

Başta Organize Sanayii bölgesi olmak üzere yapılması gereken büyük hizmetlerin takipçisi olacağım. En Önemlisi Ödemiş Devlet Hastanesinin Eğitim Hastanesine çevrilmesi için çalışacağım. Milletvekili dönemimde Ödemiş Birgivi Üniversitesi için kanun teklifi vermiştim. Ödemişe ve Küçük Menderes bölgesine yapılacak olan büyük hizmetlerin takipçisi olacağım. Yine bunlardan bir tanesi Ödemiş- Bozdağ- Salihli yolunun genişletilmesi için çalışacağım” dedi.

Editör: Haber Merkezi