MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir’e bu zamana kadar iktidar partisinin temsilcisi olarak sadece sözle idarecilik yaptığını söyledi.

Her sene aynı söz

“Eğer laf ile peynir gemisi yürüseydi, bu ülkede fareler padişah olurdu.” diyen Kırlı, “Halil Demir iktidar partisinin temsilcisi olarak Ödemiş’e ne kazandırdı. Sürekli dosya sunarak gündemde kalmaya çalışan biri. Ama o dosyaların sunumdan öteye gitmediğini gördük. Geçtiğimiz yıl yine bir dosya sunduk diye başlayan sözlerinde “2015-2016 eğitim ve öğretim yılında Küçük Menderes Havzası’nın merkezi olmak üzere tüm açık öğretim fakültesi imtihanları Ödemiş’te yapılacak.” yer almıştı. Sonra ne oldu? Yıl 2016. Neymiş? Dosya sunmuş, açık öğretim sınavları 2016-2017 yılında Ödemiş’te yapılacak diye verdi müjdeyi. Isıtıp ısıtıp aynı şeyleri tekrarlayarak Ödemişli yi kandırmanın bir anlamı yok. Seneye de aynı şekilde bu sene diye başlayan cümlelerinizi duymak istemiyoruz. Ödemiş halkını kandırmayınız.”

Hayvan Pazarı için ne yaptın?

Bunun dışında Ödemiş’te hayvan pazarının kapalı olması sebebiyle Ödemiş ekonomisinin büyük bir kayba uğradığını bu konuyla ilgili iktidar partisi temsilcisi olan ilçe başkanı Halil Demir’in hiçbir girişimde bulunulmadığını belirten Kırlı, “ Hayvan pazarı Ödemiş ekonomisinin can damarı, çözüm üretilip açılmasını sağlamak yerine, sesini çıkarmadan yaklaşık iki yıldır kapalı kalmasına göz yumuldu. İlçe Başkanı olarak süt piyasası ile ilgili ne katkısı oldu? Çiçek hastalığı hayvan üreticisini zor durumda bıraktı. Bu konuyla ilgili ne yaptı? Çekildiği selfilerden zaman ayırıp üreticiyi dinleme fırsatı oldu mu?” dedi.

Belediye Başkanı olmaza AKP’nin esamesi okunmayacak

Çalışana hakkını vermek gerektiğini de belirten Kırlı, “Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in İktidarın gücüyle Ödemiş’e bir şeyler kazandırma çabasında olduğunu görüyoruz.  Doğalgaz, Gölcük projesi, Teleferik, bölünmüş yol ve üniversite konularında sürekli görüşme halinde ve bir çoğunun projesi başlamış durumda. İktidar partisinin ilçe başkanıyım diyen Halil Demir, belediyenin faaliyetleri arkasından prim yapmaya çalışıyor. Başkan AKP’den olmasa AKP’nin Ödemiş’te esamesi okunmayacak Biz artık defalarca sunulan göstermelik dosyalar değil, biz selam değil icraat isteriz. ” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi