Kiraz MHP İlçe lokalin de gerçekleşen istişare toplantısında, İlçe Başkanı Cafer Kırbaş’ın İstifasından boşalan İlçe Başkanlığına tüzük gereği Genel sekreter Halil İbrahim Türkyılmaz getirilmişti.

Ancak Başkan Halil İbrahim Türkyılmaz bu toplantıda sağlık sebeplerinden dolayı başkanlıktan feragatini istedi.

İzmir İl Başkan Yardımcısı Selahattin Şahin, istişare toplantısında, yönetimin oy birliğiyle ilçe başkanlığına dinamik bir başkanın getirilmesi talebi üzerine, genç iş adamı Serkan Demirer’in seçilmesi kararı alındı.


Yeni ilçe başkanı seçilen Serkan Demirer, başkanlığa getirilmesinin ardından buradaki konuşmasında, “Bu davaya gönül vermiş emek vermiş, vatan, bayrak, millet aşkıyla yola çıkmış Türkiye sevdalıları birlik beraberlik istişare toplantısına hoş geldiniz.  Partimizin daha da güçlenerek omuz omuza vererek geleceği gören ayakların üstüne sağlam basan her yeni günü taze bir başlangıç kabul eden misyona sahip. Bizler milletimize hizmet için şanlı ecdadımızın emaneti olan cennet vatanımızın yarınları için sorumluluk duygusuna sahip her arkadaşımız gibi inanıyoruz ki; bu istişareler gücümüze güç katacaktır.


Milliyetçi Hareket Partisi olarak daha güzel bir Türkiye arzusu içinde olan bütün arkadaşlarımızı bu onurlu yolculuğumuza davet ediyor seçim startını buradan vererek sizleri sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyor sizleri MHP ye davet ediyorum.” dedi.

İstişare toplantısında,  ilçe başkanlığından istifa eden Cafer Kırbaş “Sayın başkanım ve dava arkadaşlarım şimdiye kadar bana vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi

Kiraz MHP Kadın Kolları Başkanı Semra Balcı tarafından İl Başkan Yardımcısı Selahattin Şahin ve Genel Sekreter Halil İbrahim Türkyılmaz’a çiçek takdim edildi. İzmir İl başkan Yardımcısı Selahattin Şahin’de ilçe başkanlığından istifa eden eski başkan Cafer Kırbaş’a başkanlığı zamanında yaptığı güzel hizmetlerinden dolayı çiçek verdi.


Haber: Semih DURSUN

 

Editör: Haber Merkezi