HABER: DİLEK AYVALI
İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Mustafa Kerpiçci, Hüsmen Kırkpınar, İlker Gül, Salih Atakan Duran ve Hayri Köseoğlu Tire’deydi.
Adaylar ilk olarak parti binasına gelerek burada İYİ Parti İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Daha sonra esnaf ziyaretine çıkan İYİ Parti Milletvekili Adayları Mustafa Kerpiçci, Hüsmen Kırkpınar, İlker Gül, Salih Atakan Duran ve Hayri Köseoğlu Cuma Pazarındaki Tire’nin yerli üreticilerini tek tek ziyaret etti.
Mustafa Kerpiçci şunları söyledi :” İnşallah İzmir’i temsil etme şansına sahip oluruz. Uzun yıllar iş hayatımız oldu. Oniki yıl burada Manisa’da yatırımcı olarak çalıştık. Bilgi ve birikimizi Ege Bölgesi ve İzmir’in gelişimi için kullanmak istiyoruz. Tire’de halk bizi çok güzel karşıladı. Bugün burada güzel bir seçim çalışması yürüttük” dedi.
Tireli İYİ Parti Milletvekili Adayı Salih Atakan Duran da, “Tireli vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Muhteşem bir ilgi ve alaka var İYİ Parti’ye. Bu bizleri seçim çalışmalarımızda motive ediyor. Parlamentoda partimizi en iyi şekilde temsil etmek ve Sayın Meral Akşener’i de cumhurbaşkanı yapmak için elimizden gelenin fazlasıyla çalışıyoruz. Türkiye İyi olacak” dedi.





Editör: Haber Merkezi