HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Aday tanıtımına İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Avukat Anıl Selek ve adayların tamamı katıldı.

Aday tanıtımı öncesi Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi. Konuşmaların ardından İzmir Milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı. Avukat Anıl Selek’i Ödemiş İYİ Parti yönetimi yalnız bırakmadı.

Selek’e küçük bir kaza geçirdi

İYİ Parti 2.Bölge Milletvekili adayı Anıl Selek aday tanıtım toplantısı sonrası küçük bir kaza geçirdi. Selek bahçede toprağa dikilmiş bir demire bastı ve kaval kemiğini denk gelirken, Bacağını parçaladı. Selek arkadaşları tarafından İzmir’de hastaneye kaldırıldı.
Milletvekili adayı Avukat Anıl Selek yaptığı açıklamada, “toprağa dikilmiş bir demir parçası kaval kemiğime denk geldi ve bacağımı parçaladı. Partili arkadaşlarım tarafından hastaneye kaldırıldım. Birkaç gün yürüyemeyeceğim. Kimi arkadaşlara göre "en yakışıklı olduğum için, kimine göre gözler üzerimde olduğum için Nazar değmiş" diyorlar, ama herşeye rağmen hemen bir kaç gün sonra seçim çalışmalarına devam edeceğim. İzmir’de İyi partililerinin tıklım tıklım salonu doldurduğu, güzel bir tanıtım toplantısı gerçekleşti. Güzel bir moral kaynağı da oldu bizler adına, önümüzdeki süreyi iyi değerlendirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.





Editör: Haber Merkezi