CHP Ödemiş İlçe Başkanı Emin Öztürk büro kiraladı. CHP’nin deneyimli Başkanı Emin Öztürk, hakkında çıkan iddialara inat ofis kiraladı ve ilçe başkanlığını bıraktıktan sonra burada CHP için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Bir kesim tarafından, ilçe başkanlığına aday olan Mehmet Birlik’in seçilmesi halinde tekrar partide yönetime müdahale edeceği ve ilçe binasından ayrılmayacağı yönünde ortaya atılan asılsız iddiaların, yalandan ibaret olduğunu aktaran Emin Öztürk gecikmedi ve bir ofis kiralayarak bu asılsız iddiaları çürüttü. Öztürk’ün bürosunda tadilat çalışmaları ise devam ediyor.

Ofisini kiraladığını ve 15 Nisan’daki ilçe kongresinden sonra, kiraladığı ofiste kariyerini sürdüreceğini dile getiren Öztürk, “Hakkımda birçok iddia ortaya atılıyor ancak 15 Nisan’daki kongreden sonra bu yalanları söyleyenler utanacak mı onu merak ediyorum. Kongrede seçilen arkadaşımız CHP Ödemiş İlçe Örgütü’nün yeni başkanıdır. Kendi ofisimde çalışmalarımı sürdüreceğim. Bu söylentileri çıkaranlara da bir sözüm var. Birine çamur atmak isterseniz, ilk önce sizin elleriniz kirlenir. Üç adayımıza da başarılar diliyorum. Söz verdiğim gibi kongrede bırakıyorum ve başkan seçilen arkadaşa parti binamızın tapusunu kendi elimle teslim edeceğim” dedi.
Editör: Haber Merkezi