AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, uzun bir süredir ilçe gündeminde yer tutan yeni Ödemiş Devlet Hastanesi ihalesinin 11 Nisan’da ihalesinin yapılacağını söyledi.
İhalenin 11 Nisan’da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacağını duyuran Ali Hadim, konuyu ilçe binasında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı toplantıda açıkladı. İhale aşamasını takip etmek isteyen vatandaşların TOKİ’nin web sitesinden faydalanabileceğini de ifade eden Ali Hadim şunları söyledi: “Ödemiş’in olmazsa olmazı olan ve bölgemizin büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan Ödemiş Bölge Devlet Hastanesi için start verildi. Özellikle bazı çevrelerin maksatlı olarak çıkarmış olduğu, yapılacak mı, yapılmayacak mı söylentilerinin ne kadar boş sözler olduğu bu müjdeli haberimizle bir kez daha kanıtlandı. Teşkilatımızın, bakanlarımız ve bölge milletvekillerimizle yapmış olduğu yoğun temaslar ve çalışmalar neticesinde 11 Nisan 2012 günü 14.00’de hastanemizin inşaat ihalesinin TOKİ tarafından gerçekleştirileceğini siz değerli Ödemiş halkımıza ve tüm teşkilatımız adına duyurmaktan onur duyuyorum.”
Hadim ayrıca, hastanenin inşası için gayret gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, bölge milletvekilleri, İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Ödemiş Belediyesi’ne de teşekkür ettiğini bildirdi.
Editör: Haber Merkezi