HABER: DİLEK AYVALI
MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Taşkın Işık, Ceyhun Kınlı ve Barış Atila Tire’nin kırsal mahallelerinde ve merkezde Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili çalışmalar kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi.
Milletvekili Adaylarına MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak, Ülkü Ocakları Başkanı Ertüzün Tamer ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler. Yeğenli, Kırtepe, Sarılar, Eğridere, Saruhanlı ve Osmancık köylerini ziyaret eden heyeti vatandaşlar heyecanla karşıladı ve ilgiyle dinleyerek sohbet ettiler.
Gazetemize konuşan MHP’nin Ödemişli Milletvekili Adayı Ceyhun Kınlı, “Seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Tire’de vatandaşımızı ziyaret ettik. Çok güzel ilgi ve alakayla karşılaştık. Bu bizi daha da heyecanlandırıyor. Fazla söze gerek yok Tire bizi bağrına bastı” dedi.

Büyük bir proje için kolları sıvıyoruz
Kınlı açıklamalarına bir proje tanıtımı ile devam erek şunları kaydetti, “Şehir ile mesafeli, ulaşımı zor, yolları virajlı ve uçurum birçok dağ köyümüz var. Şehir ile arası 30-40-

50 km hatta fazlası olan bu köylerimizde ani bir hastalık vakası, yaralanma, kalp krizi ve benzeri durumlarda hastayı en yakın hastaneye yetiştirmek çoğu zaman ya çok zor oluyor, ya da mümkün olmuyor. İnsan sağlığından daha önemli bir şey olmadığına göre, öncelikle dağ köylerimiz olmak üzere, köylerimize helikopter pisti yapmak suretiyle acil hastalarımızın direkt olarak bulunduğu köyden ilgili hastaneye helikopter vasıtasıyla zaman kaybı olmaksızın hızlı bir şekilde yetiştirilmesini sağlayacağız ve bu hizmet zaman zaman değil sürekli olarak yapılacak. Maliyeti ne olursa olsun, hiç bir şey insan sağlığından önemli değildir. Hiç bir maliyet bir çocuğun babasız, bir annenin evlatsız kalmasından önemli değildir. Saatlerce zorlu yollarda hastaneye acil bir hastayı yetiştirmeye çalışmanın da apayrı bir risk olduğunu hesaba katarsak bu projenin ivedi bir şekilde şartlarının oluşturulup insanımızın hizmetine sunulması gerektiğini düşünüyoruz. Sağlık bakanlığına bu projeyi insanımız için önereceğiz.”

Editör: Haber Merkezi