Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Emin Öztürk, “Başkaları gibi, geleceğim için hiç kimseyi desteklemem, onca yıllık tecrübeme dayanarak partim için destek veririm” dedi.
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Emin Öztürk, devam eden delege seçimleri sürecinde hakkında konuşulan konularla ilgili bir açıklama yaptı. Bazı kesimlerce, ilçe başkan adayı Mehmet Birlik’in listesine müdahalede bulunduğu iddia edilen Öztürk, “Hiç kimsenin listesine karışmam söz konusu değildir. Ben ilçe başkanlığı dönemimde kendi listemin hazırlanmasında kimseye müdahale ettirmedim. Başkasının listesine de karışmam” ifadelerinde bulundu.
“Bu dedikoduları çıkaranların kişiliğinden şüphe ederim” diyen Emin Öztürk aleyhinde konuşulan şeylerin iftiradan öteye gitmeyen konular olduğunu söyledi.
Macera olsun diye kimseyi desteklemeyeceğini ifade eden Öztürk, “Ben bir adayı destekliyorsam, tecrübeme dayanarak, yıllardır emek verdiğim partim için desteklerim. Kendi geleceğim için hiç kimseyi desteklemem. Bunu Ödemişli partililerin takdirine bırakıyorum” dedi.
İki sene önceki kongrede aday olmayacağını söylediğini hatırlatan Başkan Emin Öztürk açıklamalarını şöyle tamamladı: “Hayatım boyunca; yapmayacağım dediğim şeyi yapmadım. Adayların hepsi partimizin adayı, hepsine başarılar diliyorum. İlçe başkanlığım dönemimde iki defa Ödemiş Belediye Başkanlığını kazandık. İl Genel Meclisi’nde çoğu kez birinci parti olduk. Adaylarımız da bu partinin daha da büyümesi için çalışsınlar. İlçe binasını aldım ve CHP’ye Ödemiş’te en büyük katkıyı yaptığım inancındayım. Aksini konuşanların vicdanına bırakıyorum.”
Editör: Haber Merkezi