Geçtiğimiz 24 Ağustos’ta ilçe kongresini yapan Demokrat Parti, yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaparak, yeni üyelerle tanışma ve görev bölümü yaptı ve yeni hedeflerini belirledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dp Ödemiş İlçe Başkanı Mesut Akbay, Demokrat Parti’ye duydukları ilgiden ve hizmete talip olmalarından dolayı teşekkür etti.

ATAMIZI ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Demokrat Parti’nin, milletin gönlündeki müstesna yeri tekrar alması için çok çalışmak gerektiğini vurgulayan Mesut Akbay, “Genel Başkanımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasında şöyle konuşmuştu, “Son dönemlerde milletimizin geçmişle bağı yani cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi ve ilkeleri ile olan duygusal bağı istenmektedir. Biz kuruluş değerlerimize ve devletimizin kurucusu Atamızı asla unutturmayacağız”. Genel başkanımız böyle diyerek sahiplenmemiz gereken ilkelerin ölçüsünü koymuş ve endişelerini dışa vurmuştur. Bizde bu değerlere sahip çıkarak iktidarda olduğumuz dönemlerdeki gibi medeniyet yolundaki misyonumuzu sürdürmek azmi ile bu partide görev almayı vatandaş olarak bir borç biliyoruz” dedi.

Akbay konuşmasını, “Ayrıca 3 Eylül kurtuluş günü tüm Ödemiş Halkımıza kutlu olsun bu uğurda canını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor ve onlara Allah tan rahmet diliyoruz” diyerek tamamladı.

Editör: Haber Merkezi