AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz ile Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, Ödemiş-Kiraz demiryolu hattının proje ihalesinin 13 Aralık’ta yapıldığını bildirdi.
Gazetemiz Kiraz temsilcisi Semih Dursun’a açıklamalarda bulunan Yılmaz ve Kaymak, hayal olarak görülen demiryolu hattının proje ihalesinin yapıldığını ve AK Parti iktidarında hayallerin gerçeğe dönüştüğünü ifade ettiler.
Tren yolunun Kiraz’ın sosyal ve ekonomik açıdan gelişmesi açısında önemli bir hizmet olduğunun altını çizen AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, “Göreve geldiğimizden bu yana gecemizi gündüzümüze katarak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kiraz halkının refah seviyesini yükseltecek projeler hayata geçiyor. Halkımız istiyor, partimiz gerçekleştiriyor. AK Parti hizmet partisidir. Tren yolunun Kiraz’a kazandırılmasında emeği geçen başta sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma Haberleşme ve İletişim Bakanımız Binali Yıldırım’a İl Başkanımız Ömer Cihat Akay’a ve İl Başkan Yardımcımız Mahmut Badem’e teşekkür ederiz” dedi.
AK Parti Kiraz İlçe Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak ise Kiraz’a hizmet etme aşkıyla yola çıktıklarını, genç ve dinamik yönetimleriyle sadece tren yoluyla yetinmeyip en kısa zamanda, yıllardır Kiraz halkının özlemini duyduğu bir üniversiteyi ilçeye kazandırmak için kolları sıvadıklarını belirtti. Kaymak, “Durmak yok, hizmetlere devam” dedi.
Editör: Haber Merkezi