CHP Kadın Kolları tarafından Ödemiş’in merkeze uzak mahallelerinde yaşamlarını sürdüren ihtiyaç sahipleriyle “Ramazan Sofrasında” bir araya gelirken merkeze uzak mahalleler de ihtiyaç sahibi miniklere de bayramlık hediye ediyorlar.

 DÖNMEZ” Biz CHP ilçe örgütü olarak Atatürk’ün devrimlerinden taviz veremeden halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz”

Ödemiş CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez, Kadın Kolları Başkanı Emine Barut her akşam bir mahallede ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına konuk oluyorlar. Dönmez ve Barut kadın kolları üyeleriyle birlikte evlerinde hazırladıkları yemeklerle birlikte vatandaşların sofralarına konuk olarak birlikte iftar yapıyorlar. Ramazan boyunca etkinliklerin devam edeceğini belirten Nazan Dönmez ; “Ödemiş CHP ilçe örgütü olarak, Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşlarımızın gönül sofralarına emeklerimizle konuk olduk. Vatandaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, vatandaşlarımızın sorunlarına isteklerine yakından yanıtlama şansı yakalıyoruz. Buda CHP’nin sosyal devletçilik ilkesinin gereğidir. Biz CHP ilçe örgütü olarak Atatürk’ün devrimlerinden taviz veremeden halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Emine Barut ; “CHP Kadın kolları olarak ramazan ayı nedeniyle önce vatandaşlarımızla gönül sofrasında konuk bulunduk. Bu bayramda geleneği bozmayarak her bayram olduğu gibi ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bayram hediyelerini sunduk. Herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi