CHP Tire Gençlik kolları son günlerde Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in CHP’ye geçeceğine yönelik söylentilere bir basın açıklaması ile yanıt verdi.
Chp Tire Gençlik Kolları yönetimince yapılan basın açıklamasında, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in CHP’ye geçeceği yönündeki haberlerin asılsız olduğuna böyle bir gelişmenin CHP tire ilçe örgütünce hiçbir şekilde benimsenmeyeceği görüşlerine yer verildi.
CHP Tire Gençlik kollarının yayınladığı basın açıklamasında, “Son günlerde ilçe gündemini meşgul eden asılsız haberlere ve partililerimizin bizlere iletmiş olduğu Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek CHP’ye geçiyormuş söylentilerine CHP Tire İlçe Gençlik Kolları olarak bu haber ve söylentilerin asılsız ve örgüt tarafından benimsenmemesi sebebi ile partililerimiz tarafından verilen tepki sonucu açıklama yapma gereği duymuş bulunmaktayız. Amacımızın hiçbir şekilde polemik yaratmak olmadığının sadece halkımızı bilgilendirmek amaçlı olduğunun bilinmesini isteriz” İfade edildi.
TAYFUR ÇİÇEK HİÇ BİR ZAMAN CHP’Lİ OLMAMIŞ!
Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in her fırsatta eski bir CHP’li olduğunu söylediğinin hatırlatıldığı bildiride, “Sayın Tayfur Çiçek her ortamda CHP’li olduğunu belirtmiş hatta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilçemizi ziyaret sırasında CHP Gençlik Kollarından geldiğini dile getirmiştir. CHP’liler olarak hem partililerimizi hem de yıllarca Anavatan Partisi ve Demokrat Partilerine gönül vermiş Sayın Tayfur Çiçek ile birlikte seçimlerde emek harcamış halkımızı bilgilendirmek amacı ile Gençlik Kolları olarak bu konu ile ilgili bir araştırma yapmış bulunmaktayız. CHP Gençlik Kolları Genel Merkezindeki kayıtlara baktık, gerekse eski ilçe başkanlarımız ve partililerimizle görüşmüş bulunmaktayız. Sayın Tayfur Çiçek geçmişte Sayın Genel Başkanımıza söylediği gibi ne Gençlik kollarında, hatta ve hatta geçtiğimiz yerel seçimde aday olmak için partimize üye olduğunda dahi CHP’li olmadığı ve olmayacağı tüm partililerimiz tarafından dile getirilmektedir. CHP’lilik kişinin kendisini partisinin üstünde görmesi hiçbir zaman olmamıştır. Örnek verecek olursak; bugün Demokrat Parti Belediye ve il Genel Meclis üyelerinin niçin istifa ettiklerini sorgulamak gerekir.” şeklindeki ifadelere yer verildi.
HER PARTİYİ DOLAŞAN BİR ANLAYIŞ BİZDEN ONAY ALAMAZ!
CHP’nin kişilerin rüzgâra göre istediğinde geleceği istediğinde Genel Başkanından, il yönetimine, ilçe yönetimine ve üyelerine kadar kötüleyeceği bir kurum olmadığının vurgulandığı basın açıklaması, “ CHP Sayın Tayfur Çiçek’in son dönem belediye başkanlığındaki yapmış olduğu hataların hesabını ödeteceği bir kurum hiç değildir. Bizler için siyasi görüşü net bir belediye başkanımız olması çok önemlidir.Her partiyi dolaşan bir anlayış bizden onay almayacaktır.Elbette ki Cumhuriyet Halk Partisinin kapısı tüm halkımıza açıktır yeter ki samimi olunsun.İşlerine gelmeyince beni istemediler diyerek mağdur rolü oynayanlara örgüt prim vermeyecektir.” denildi.
Basın Açıklamasında CHP Tire ilçe örgütünün belediye başkanı adayı arayışı içinde olunmadığı dile getirilirken, “CHP çatısı altında bugün 2014 yerel seçimlerinde partimizi iktidara taşımak için başta
Genel Başkanımız ve Merkez Yöneticilerimiz, Milletvekillerimiz, il yöneticilerimiz ve İlçe Başkanımız Mustafa Güngör, Gökçen Belediye Başkanı Mustafa Önem, geçmiş dönemlerde partimize hizmet etmiş Bakanımız Halil Çulhaoğlu, eski ilçe başkanları ve tüm partililerimiz tek yürek olmuş durumdayız. CHP Tire İlçe Başkanlığı dışarıdan aday arayışı içinde hiçbir zaman olmamıştır, olmayacaktır. CHP’nin Belediye Başkan adayı vardır” sözlerine yer verildi.
 
Editör: Haber Merkezi