HABER: DİLEK AYVALI
Seçim heyecanını ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin coşkusunu köylere taşıyan CHP'li gençler seçim gününe kadar köylerde aktif rol alacaklarını söylediler.
İlk ziyaretlerini kalabalık bir ekiple beraber Büyükkale ve Alaylı Köylerine yapan Tire CHP Gençliği, köy sakinlerini bir araya toplayarak 'Herkesin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’ye destek istedi ve CHP’nin parti politikalarını köylülere anlattılar. Aralarında Eski CHP Gençlik Kolları başkanlarından Bahadır Deniz Öksüm ve Lütfü Yalvaç gibi isimlerinde yer aldığı ekipte, konuşmayı grup adına Eski Gençlik Kolları Başkanı Görkem Çolak yaptı.

Zafer kutlamasına davet
16 yıllık AK Parti iktidarında FETÖ terör örgütü yapılanmasının fark edilmemesini, FETÖ terör örgütü ile halkı karşı karşıya getiren iktidarın 'Ne istedilerse verdik 'diye kandırılan bir hükümet olduğunu, ekonomi konularında özellikle doların yükselmesini dış güçlerin oyunu olarak gösteren AK Parti’nin bu yalanlarına halkın inanmadığını, dış güçlerin oyunu diyenlerin neden dış güçlerle hala mücadele etmediklerini, şeker fabrikalarının satılmasını, kapatılan 16 bin 544 köyün 2019 yılından itibaren 5 ayrı vergi ödeyeceklerini ve CHP’nin bu duruma son vereceğini, eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık konularına değinen CHP'li gençler 24 Haziran akşamı tüm köylüleri Tire Orta Parka zafer kutlamalarını yapmak icin davet etti.

Tire CHP Gençliği köy mitinglerinin devam edeceğini ve büyüyen bir CHP Gençliği ile beraber iktidara yürüdüklerini belirtiler.
Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Eski Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Remzi Şenki “Birçok seçim yaşadık ilk kez bu kadar heyecanlı ve coşkuluyuz. Gün geçtikçe aramıza yeni arkadaşlar katılıyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla ve coşkusuyla devam edecek. Konuların ve programımızın üzerinde saatlerce fikir alış verişi yaparak mevcut genel ve yerel siyaseti hassasiyetle inceliyoruz. Ekip arkadaşlarımızla beraber ortak kararlar alıp harekete geçiyoruz. Şimdi 24 Haziran’a odaklandık. Seçimin olası 2.tura kalması durumunda hızlandırılmış bir programımız olacak ve ittifak partileri ile beraber çalışacağız. Sonrasında daha da güçlenmiş ve kenetlenmiş bir ekiple beraber emin adımlarla ve kararlılıkla yerel seçimlere hazırlanacağız. 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve ilçemiz adına hayırlı olsun” dedi.



Editör: Haber Merkezi