Haber: Ahmet ŞENKİ



Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen Bölge toplantısına Selçuk, Bayındır, Tire, Kiraz ve ev sahibi Ödemiş’in gençlik kolları başkanları da yer aldı.

Gerçekleştirilen Bölge toplantısına Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ödemiş CHP İlçe Başkanı Hikmet Güriş, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan, CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Halil Aydın, CHP Kiraz Gençlik Kolları Başkanı Yücel Çetinkaya, CHP Selçuk Gençlik Kolları Başkanı Merve Çalışkan, CHP Bayındır Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Okkalı, yeni atanan CHP Tire Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Deniz Öksüm, CHP Tire Yönetim Kurulu üyesi ve eski CHP Tire Gençlik Kolları Başkanı Hayati Okuroğlu katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda ilk sözü alan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan aldı. Yaptığı konuşmasında, yerel seçimlerin yaklaştığını ve seçim sürecine girdiklerini belirterek bu seçim sürecinde nasıl bir yol çizecekleri açıklayan Soydan; ‘’ İzmir’i dört bölgeye ayırdık. Seçim sürecinde oluşturduğumuz bu dört ayrı bölgelerde gençler olarak hizmet edeceğiz. İlk oylarını kullanacak genç arkadaşlarımız var. Yapacak olduğumuz çalışmalar ile ana kademe ve yöneticilere raporlarımızı sunarak sistemli bir şekilde çalışarak oylarımızı arttıracağız.’’şeklinde konuştu.

 

Güriş; ‘’ ÖRGÜTLÜ ÇALIŞMAK ÖNEMLİDİR’’

İbrahim Soydan’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Ödemiş CHP ilçe Başkanı Hikmet Güriş yaptığı konuşmasında ise, ülkenin zor günler geçirdiğini, zor günler yaşadığını ve bu zor günlerin atlatılmasında en büyük altında yatan temel ise gençlerin olduğunu vurgulayan Güriş; ‘’ Örgütlü çalışmak sizi her zaman başarıya götürecektir. Artık gençlerimiz her olayı biliyor ve irdeliyor. Gün gelecek aranızdan başkan, milletvekili, başbakan olacak kişiler çıkacak. Bu yüzden örgütlü çalışmak her zaman önemlidir. Önce yerelde sonra genelde hep birlikte siz gençler ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız ve bundan eminim.’’dedi

 

KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin’in yaptığı konuşmada ‘’ Keser döner sap döner gün gelir hesap döner ‘’ diyerek AKP’ hükümetinin yapmış olduğu yanlış izlenim politikasını eleştirerek, ‘’ Türkiye’de ki hesap günü geldiği zaman dönecek. Buda siz gençlerimizin dinamik duruşu ile gerçekleşecek. Gençlerimizin yaptığı her işte her adımda biz sizleri destekleyeceğiz. Bir partinin en önemli öğesi dinamik bir gençliğin örgütçülüğüdür. Sizlerin doğrultusunda biz kendimize çeki düzen veriyoruz. Geçen yerel seçimlerde biliyorsunuz alınmaz gibi görünen bir ilçeyi gençlerimiz olsun kadınlarımız olsun bir birliktelik ve bir bütünlük içerisinde çalışarak seçimi aldık. Parti içinde ki gruplaşmalar ve ayrışmalar sizlerin gündeminde olmamalıdır.’’şeklinde konuştu.

CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Halil Aydın’da buradaki konuşmasında, “19 Mayıs 2012’de göreve geldiğimizde, ortaya bir misyon koymuştuk. Bu misyon CHP gençliğinin bayrak asıp indirmekten ibaret olmadığını göstermekti. CHP gençliğinin bulunduğu ilçeyi yönetebilecek, İli yönetebilecek ve bulunduğu ülkeyi yönetebilecek güce ve kudrete sahip olduğunu göstermek için çalıştık. Ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Bu amaçla; Küçük Menderes’te yaşayan ve AÖF okuyan gençlerimizin İzmir merkezde yapılan sınavlardan dolayı belirli sorunları vardı. Ulaşım, yol stresi ve sınav yerini bulmak gibi. Bu sorunları çözmek için Küçük menderesteki ilçe örgütleriyle hem ulaşım, hem de adres bulma rahatlığı ile sınavların Ödemiş’te yapılması için imza kampanyası düzenledik.

Liseli arkadaşlarımızın sorunları için bir lise komisyonu kurduk. Gençlerimizi halka indirmek için köylere indirdik. Köy kahvelerinde köylümüzün sorunlarını dinleyip bu sorunlarımızı milletvekillerimize raporla sunduk. Ülkemizde geçen sene düşürülen uçağımız ve Afyon’daki patlamalarda ölen şehitlerimiz için Ödemiş Milli fuarında eylem ve etkinlikler yaptık.

Toplumsal olaylara kayıtsız kalmadık. Gezi parkı eylemlerinde Ödemiş’te halkımızla bir sokağa indik. Ve en ön saflarda yerimizi aldık.

Partimizi gençliğin heyecanı, kazanma arzusuyla iktidara taşımak için var güzümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi

Editör: Haber Merkezi