HABER: EREN ERBAHÇELİLER

Yaklaşan Mahalli idareler seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) saflarına katılım her geçen gün artmaya devam ediyor.

Bayındır’da Mümtaz Almışlar’ın Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından AKP ve CHP’den istifa edenlerle birlikte partiye yeni katılan yaklaşık 500 kişi üyeliklerini resmileştirdi.

MHP Bayındır Belediye Meclis Üyelerinin tanıtımını seçim bürosu önünde kalabalık bir toplulukla gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Mümtaz Almışlar,

Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Almışlar, ”Hep birlikte çıktığımız bu yolda, gücümüze güç katacak çok değerli arkadaşlarımı burada görmek, benim doğru yolda olduğumu gösteriyor. Bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum. Diğer partilerden istifa ederek MHP’yi ve bizi seçtikleri içinde partimize katılan kardeşlerime çok teşekkür ederim. Bizim sloganımız, ‘Hepsini Geç MHP’yi Seç’.” dedi.

Milliyetçi hareket Partisi’ne katılımın her geçen gün arttığını ve bu artışın partilerine olan güvenden kaynaklandığını söyleyen İlçe Başkanı İbrahim Soğancıoğlu, “ 2014 mahalli idareler seçiminde adayımız olan Mümtaz Almışlar ve belediye meclis üyeleri ve ardında bulunan güçlü ekibi ile Bayındır’ın en iyi şekilde yönetilmesine talip. Bunun yanında her geçen gün partimize katılımlar artmaktadır. Yaklaşık 500 kişi partimize üye olmuştur. Bu kişilerin içinde CHP ve AKP’den istifa ederek katılanlarda bulunmaktadır. Bizler partimize gösterilen bu ilgi ve güvenden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz”

Düzenlenen meclis üyeleri tanıtım toplantısında, AKP ve CHP üyeliklerinden istifa ederek MHP’ye üye olan çok sayıda kişiye de MHP rozeti takıldı.

BAYINDIR MHP MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

Yapılan tanıtım ile isimleri açıklanan MHP Bayındır Belediye Meclis Üyeleri’nin isimleri ise şöyle, Seval Uncuoğlu, Mehmet Hampa, Mehmet Otuzbir, Hanım Küpeli, Tarık Temiz, Osman Kadan, Necdet Yılmaz, İsmail Akgün, İhsan Örün, Niyazi Dirik, Şevki Aksu ve Ekrem Özkoyunoğlu.

AKP ve CHP’den istifa ederek MHP’ye geçen bazı isimler de şu şekilde açıklandı, Necdet Erdemirci, Murat Kaşaroğlu, Salih Yılmaz, Fatih Konur, Sait Özkoyunoğlu, Erdal Köpüklü, Metin Naçakçı, Halil Akkeçili, Yüksel Kundakçı, Arzu Erbil, Suzan Özyalçın, Sema Karabacak, Buse Sarıot, İsmail Şendil, Şevki Aksu, Fırat Gerkuş, Dilek Obar, Burçin Yazıcı ve Serdar Kolcubaşı.

Editör: Haber Merkezi