NAZİF HARUPÇU

 30 Mart yerel seçimlerinde çekişmeli geçen Ödemiş’te seçimleri Ak Parti’den Belediye Başkan adayı olan Mahmut Badem kazandı. Seçim kuruluna bazı siyasi partilerce yapılan itirazlara rağmen sonuçlar değişmeyerek, mazbatasını dün ilçe seçim kurulundan alan Mahmut Badem, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Ödemiş Belediyesi’ne saat 15.30’da gelerek görevi Belediye Eski Başkanı Bekir Keskin’den devraldı.

Birgi yolu üzerindeki kültür merkezinde bulunan Belediye hizmet binasına gelişinde İlçe Başkanı Ali Hadim ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Tülay Deliorman, Gençlik kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru ve yönetim kurulu üyeleri ile başkanı tebrik etmek üzere gelen kalabalık vatandaş topluluğu hazır bulundu.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “DEVLETTE SÜREKLİLİK ESASTIR”

Ödemiş’in çiçeği burnunda Belediye Başkanı Mahmut Badem eşi Nevin Badem’i ve İlçe Başkanı Ali Hadim’i de yanına alarak makama çıktı.

Burada eski Başkan Bekir Keskin’in karşıladığı devir teslim töreninde Belediye Başkanı Mahmut Badem şunları söyledi, “Bu makamlar siyaset ile başlar ve siyaset ile biter. Bu 5 yıllık süreçte Ödemiş halkının sizlere göstermiş oldukları teveccüh sonrası Ödemiş’e sizde hizmet ederek katkı sağladınız. Size de teşekkür ediyorum. Devlette süreklilik esastır. Ödemiş’in projelerini yapmaya devam edeceğiz.” İlçe Başkanı Ali Hadim’de eski Başkan Bekir Keskin’e Ödemiş’e sağladığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bir buket çiçek verdi. Başkan Keskin’i aşağıya kadar uğurladılar.

İLK TOPLANTI YAPILDI

Daha sonra Başkan Mahmut Badem burada partililer ve vatandaşların tebriklerini kabul etti. Ardından Belediye hizmet binası önünde kurban kesilirken, Başkan Badem iki beyaz güvercin uçurdu. Ziyarete Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek de gelerek Başkan Badem’e yeni görevinde başarılar diledi. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem mazbatasını alır almaz daha ilk günden imzaya konan kendi ismine açılmış evrakları imzaladı. Başkan Badem, ilk günün akşam saatlerinde Belediye Meclis üyeleri ile birlikte toplantı salonunda 1 saat süren bir toplantı yaptı. Ardından bazı daire müdürleri ile de toplantıya katıldı. 

Editör: Haber Merkezi