Ödemiş Karayolları 21. Bölge Şefliği sorumluluk ağında bulunan karayolunda asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Ödemiş'te Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle şehir içi ana arterler Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce asfaltlanmaları sürdürülüyor. Ödemiş'in  İzmir girişindeki Sim Köprüsü'nden  çalışmalara başlayan ekipler, Ordu Caddesi, Mithatpaşa Caddesi, Atatürk Caddesi olmak üzere Beşgöz Mevkii'ne kadar olan ve şehrin ortasından geçen ana arterde sıcak asfaltlama çalışmasını pazar günü tamamladı.

Karayolları ekipleri çalışmalara önce Sanayi sitesi ile Balabanlı yol kavşağı arasındaki alanın yol genişletme çalışmalarının ardından tamamlamış ve ardından Şehrin ana arterlerini asfaltlama çalışmalarına başlamıştı.

Karayolları ekipleri şimdi de Sanayi sitesi Demiryolu önünden Karşıyaka caddesi, Yahya Kemal Beyatlı  İlkokulunun önüne kadar olan alanda yolun çok bozuk olması nedeniyle, eski asfaltları traşlama yaparak temizleme çalışmalarına başladı. Bu alanlarda ayrıca yer altına alınacak enerji nakil hatları da kazılarak kablolarının döşenmesi için çalışmalar başlatıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye başkanı Mahmut Badem, "Ödemiş'te yol genişletme ve enerji nakil hatlarının yer altına alınması konusunda sürdürülen çalışmaların bazı noktalarda tamamlanmasının ardından Karayolları ekipleri sıcak asfalt satıh kaplama çalışmalarına başladılar.

Mart ayında yapılan yerel seçimler öncesi Ödemiş-Birgi arasında yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarımız başlamış ve Ödemiş-Birgi yol kavşağına kadar gelmişti. Seçimlerden sonra da Mayıs ayında Birgi yol kavşağından, Beşgöz yol kavşağına kadar olan kısmın asfaltlanması yapılmıştı. Ödemiş'te ihtiyaç duyulan yerlerde bu çalışmalarımız sürecek. 

Kentimizin ve bölgemizin gelişimi konusunda devlet aracılığıyla yapılacak hizmet ve yatırımları önümüzdeki günlerde birlikte görmeye devam
HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Editör: Haber Merkezi