Eski GİK üyesi, 19. dönem milletvekili Erkut Şenbaş, yetiştirdiği fidanın meyvelerini almaya başladı.
Politikayla ilgilendiği dönemlerde oğlu ile birlikte gezilere ve ziyaretlere katılan oğlunu siyasete ısındıran Erkut Şenbaş, şimdilerde oğlunun başarılı ilerlemesini gururla izliyor.
Numan Kurtulmuş ile birlikte Has Parti’yi kuran Sedat Şenbaş, şu an Ak Parti’de siyasi hayatına devam ediyor. Siyasete babası Erkut Şenbaş’ın desteği ve izni ile katılan Sedat Şenbaş, Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu ve aynı zamanda ünlü Tuzcuoğlu Nakliyat'ın dördüncü kuşaktan patronu.
Siyasi hayatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Sedat Şenbaş, küçük yaşta babası ile başlamış olduğu siyaset yaşamına devam ettiğini hatırlatarak, “seçim gezilerine başlamak üzere çalışmalarımı hazırlıyorum. Politikadaki ilk ziyaretime babam ve Süleyman soylu ile beraber Kaymakçı Beldesi’nden başlamıştım. Şimdi de seçim gezilerine başlamak üzere yine Küçük Menderes Havzası’ndaki Ödemiş ve Kaymakçı’dan başlamayı düşünüyorum. Bölge ve bölge halkı için elimden ne geliyorsa her türlü desteği vermeye hazırım” Şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi