Haber: Nazif HARUPÇU



Ak Partinin kuruluşunun 12. yılı nedeniyle Ödemiş ilçe teşkilatında basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya İlçe Başkanı Ali hadim ve basın mensupları katıldı.

İlçe Başkanı Ali Hadim açıklamasında, “14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz 12 yıldır her daim milletin istikametinde yürüyerek Ülkeyi çağ atlatacak büyük dönüşümleri başlattı. Kuruluşundan beri milletin yanında, içinde ve hep hizmetinde olduk. Bir kere olsun milletimize ve emanetine sırt çevirmeden vatan toprağının her karışında yaşayan, her bir aziz kardeşimizin başı dik, karnı tok olsun, bu necip milletin mensupları dünyada onurlu bir yere sahip olsun diye mücadele verdik.

Kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olmak için yola çıkmış, üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğünün hakim olması için mücadele ettik.

Bugün gelinen noktada büyük reformları gerçekleştirebilmiş olmanın mutluluğu ile Türkiye sevdalısı liderimiz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Millete hizmeti sevda bilerek tarihe ve bütün insanlığa karşı sorumlu olmaya devam ediyoruz. Biz biliyoruz ki; Bu parti millet hareketidir. Bu partinin hamurunu millet yoğurmuştur. Kumaşını millet dokumuş, Milletle kurduğu gönül bağlarını sürdürdüğü sürece, Bu millete hizmetkâr olmaya devam edecektir.

Bugün Milletin partisi 12 yaşında ve 12. Yaş günümüz, 12. Doğum günümüz hayırlı olsun, kutlu olsun, mübarek olsun”

12 yıl önce bugün milletimiz yolsuzluk, vesayet, yoksulluk karanlığına “Dur” dedi

Ak Partinin 12 yıl önce demokrasiye, refaha, saygınlığa ve aydınlığa “Geç” dediğini söyleyen Hadim, “ 12 yıldır milletin yanında, içinde ve hizmetinde olduk. Bir kere olsun millete milletin emanetine sırt çevirmedik. 12 yılda Ak Parti milletimiz için yol oldu, köprü oldu, okul oldu, hastane oldu.  Ak Parti, 12 yıl içinde yoksula iş, işçiye güvence, hastaya şifa oldu.Ekonomiye güç verdi, dış politikaya itibar geldi” dedi.

Ak Parti ülkeyi dünyada yükselen yıldız yaptı

Ak Parti’nin Ülkeyi dünya ülkeleri arasında yükselen yıldız haine getirdiğini söyleyen Hadim, “Kadrolarının dürüstlüğü ve samimiyeti, Hükümet etmedeki başarısı, Milleti kucaklayan ve onunla arasına hiçbir mesafe koymayan davranışları ile takdir gördüğünü biliyor ve ona göre çalışmalarını bu paralelde sürdürüyor.

Milletin kurduğu ve milletin ekseninde çalışan bir parti olarak milletin fikirlerini, düşüncelerini, taleplerini, devlet ekseninde oluşturma noktasında çalışmalarını sürdürüyor”

HALKIMIZ BİZE İNANDI

Milletin kendilerine inandıklarını aktaran Hadim, “Bu millet bize inandı, güvendi ve destek verdi. Bizde bu milletimize inanıyor, güveniyor ve hizmet etmeye devam ediyoruz. 14 Ağustos 2001 yılındaki heyecanımızla ilk günkü azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Partimizin doğum günü vesilesiyle, bu harekete gönül vermiş, emekleriyle bu hareketi yükseltmiş bütün kardeşlerimize, bütün dava arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu kutlu yolculuk sırasında kaybettiğimiz bütün dava arkadaşlarımızı hayırla ve özlemle yâd ediyoruz. Kendilerine Allahtan rahmet diliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yolumuz hep açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi

Editör: Haber Merkezi