Hem Ramazan ayı, hem de yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle ziyaretlerde bulunan Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, Ödemiş Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Deliorman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Ödemiş'in Bademli Mahallesinde evlere konuk oldu. Bayanlarla sohbet etti, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve sorunlarını dinledi.

Kadınların son 12 yılda Ak Partinin icraatlarını gördükten sonra daha bilinçli hale geldiğini ifade ederek, eşinin desteklediği partiye dahi oy vermediğini ortaya koyduğunu dile getirdi.

2011 yılından beri İzmir'de kadın üye sayısının yüzde 120'lik artışla 200 bini geçtiğini dile getiren Kızılırmak, Merkezden en uzak ilçelere kadar kapı kapı çalarak kadınlarla birebir iletişim içerisine girdiklerini anlattı. Kadının ideolojik bakışı fazla yok, belli kesimin dışında. Kadınlar genelde iyiliğe, güzelliğe ve hizmete yöneliyor. Türk kadını ideolojik bakmaz. Kadınlar kocam başka partiyi destekliyor ama ben size vereceğim, herkese de söylüyorum diyor. Kadınlar korkmuyor artık. Eskisi gibi değil kadınlar. Ak parti kurulduktan sonra insanlar evet burada çok parti olabilir herkes oyunu kullanmakta özgür diyor. Kim daha fazla hizmet veriyorsa, kim ülkemi zenginleştiriyorsa, yaşam standardımı kim artıracaksa ona veriyor. Dikkat edin Ak parti'de kadınların oyu daha fazla"dedi.

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yine Bademli'de bayanlardan oy istedi.

 NAZİF HARUPÇU

 

 

 

Editör: Haber Merkezi