Çalışmalar hakkında bilgiler veren Kiraz Ak parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Özcan Kaymak şunları söyledi, “Cumhurbaşkanını seçme yetkisini milletimize veren Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı adayımız oldu.

Ülkemize, Milletimize 10 yıldır hız kesmeden hizmet eden Ekonomisiyle, Ulaşımıyla, Eğitimiyle, Sağlığıyla, Sosyal alanda yapılan reformlarla hayalleri gerçek yaparak,  Türkiye’mizi Dünyaya karşı güçlü ve itibarlı bir ülke haline getirdi. İnşallah Cumhurbaşkanı olduktan sonrada daha güçlü Türkiye, Aydınlık gelecek, bütün karanlık odaklardan kurtulmuş yeni Türkiye’yle durmadan yorulmadan yılmadan durmak yok hizmete devam diyeceğiz” .

KENDİ KÜLTÜRÜNE YABANCI BİR ADAYA, VATANDAŞ SANDIKTA CEVAP VERECEK

Diğer adaylarla ilgili yorum yapmayacağını belirten Kaymak, “ Çünkü Türkiye’mizin havasıyla suyuyla toprağıyla yoğrulmamış milletimizin hizmetkârı olamamış Tarihimizi, Kültürümüzü,  İstiklal marşımıza yabancı olan tabana değil, Millete değil, Çatıya hizmet edecek adaylara 10 Ağustos’ta aziz milletimiz sandıkta cevap verecektir.

Bizde, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ülkemizde karış karış dolaşıp milletle buluşmaya devam ettiği gibi, Kiraz’ın tüm mahallelerini dolaşarak yerimizde oturmuyoruz ve oturamayız.

TEŞKİLAT OLARAK TÜM MAHALLELERİMİZİ GEZİYORUZ

Bu nedenle, Bizde Kiraz İlçe teşkilatı olarak, gece gündüz demeden Gençlik kolları başkanımız Erman Aktaş ve ekibi, Kadın kollarımızla halkımıza ulaşıyor ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ciddiyetini ve önemini anlatıyor, vatandaşlarımızın ayrıca sorunlarını dinliyoruz” dedi.

VATANDAŞ BAŞBAKANI İYİ TANIYOR

Mahallelerde yapılan ziyaretlerde vatandaşlar şunu soruyor,

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan,  bizi hastanelerde rehin kalmaktan kurtardı, Çiftçimize desteklemelerle büyük katkı sağladı, Bunun için Geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. Diğerlerini tanımıyoruz, Gelirlerse bu ülkeye ne verecekler onu merak ediyoruz diyorlar ve desteğimiz Erdoğan’dan yana diye hitap ediyorlar. 

Bizde halkımıza şunu söylüyoruz diyen Özcan Kaymak, “10 Ağustos’ta ülkemiz ve milletimiz kazanacak. Bu vesileyle Filistin’de yaşanan ıstırabın biran önce sona ermesini, zalimi ve zulmü alkış tutanların Allah’ın azabından kurtulamayacaklarını yineliyorum. Yeni bir Türkiye ve hedefi 2023 olan Türkiye için Durmak yok yola devam diyoruz. Seçim çalışmalarında emeği geçen tüm Kirazlı hemşerilerimize, partililerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi