Ödemiş Belediyesi tarafından Belediye meclis üyeleri ve Belediye daire müdürlerine verilen iftar yemeğine katılan, Ödemiş'in yeni CHP İlçe Başkanı Mehmet Birlik’te CHP'li Belediye Meclis üyeleri de burada yemek sonrası sohbet etme imkânı buldular.

Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim'le patates üreticiliği konusunda meslektaş olan Mehmet Birlik'e görevinde başarılar diledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim şunları söyledi, "Öncelikle Mehmet Birlik Başkanımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Dünyada verimli topraklarıyla, bereketli topraklarıyla Ödemiş ovası Dünyada ikinci olan bir havza. Biz bu verimli topraklarda yaşadığımız için Cenabı Allaha teşekkür ediyoruz. Mehmet Birlik ağabeyim benim sevdiğim değer verdiğim bir kişi. Aynı zamanda meslektaşım. İkimizde patates üreticisi ve tüccarlığı yapmaktayız. Ödemiş Küçük bir yer. Siyaset seçimlerde farklı geçti. Ben de siyasetin Ödemiş'te kavgasız, gürültüsüz, kalp kırmadan geçmesini diliyorum. Ben Mehmet abime yeni başkanlığını tebrik ediyorum. Ödemiş bir tane başka yok. Ödemiş'e birlik ve beraberlik içerisinde elimizden ne geliyorsayapmaya hazırız. Ödemişlilere hizmet etmek için çalışacağız" dedi.

CHP yeni İlçe Başkanı Mehmet Birlik'te şunları söyledi, "Sayın Başkanıma bu nazik sözlerinden dolayı teşekkür ederim. Bizde bu görevlere hizmet etme adına geldik. Ödemiş'e hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi
NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi