Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2015 Genel Seçimlerinde, yeni kurulan partiler ile bu güne kadar girdiği seçimlerde, çok değerli insanlara sahip olmalarına rağmen % 10 luk Seçim Barajına takıldıkları için, Meclis dışında kalan partiler yeni projeler ve kadrolar oluşturamazlarsa MHP. cazibe merkezi haline gelebilir.

Devlet Bahçeli yıllardır Ülkücü Gençliği sokaktan koruyor ve bu uğurda büyük gayret sarf ediyor. Eğer onun bu çabaları olmasaydı, Türkiye’nin halini düşünebiliyor musunuz? Ülkenin kaos ve istikrarsızlığa düşeceği belli değil mi idi?

Üstelik MHP. li gençlerin sokağa dökülmeleri için, o gençlerin hem hakları  var hem de pek çok sebep. Türkiye’nin Güneydoğu’su neredeyse elden gitti gidiyor. Ne yazık ki, bunu Devlet yetkilileri de zaman zaman açık-kapalı beyan ediyorlar. Diyorlar ki; “Çözüm süreci devam etsin istiyorsanız, kurtarılmış bölgelerden , yol kesmekten, haraç almaktan, iş makinası yakmaktan vazgeçmelisiniz.”

Başbakan Davutoğlu’nun Başdanışmanı Etyen Mahçupyan, “Meşruiyet kazanma yolunda mesafe aldılar. Bölgede güçleri pekiştirdiler. Öyle ki, Kamu Düzeni Bölgede şu anda Devletin elinde değil. PKK. nın elinde.” diye konuşuyor.

Buna rağmen ne Üniversitelerde, ne de sokaklarda MHP. li gençleri görüyoruz. Eğer, genç kuşak seçmene işin vahameti, seçim öncesi anlatılabilirse MHP. nin seçimlerdeki şansı elbette artacaktır.

Hükümetin her ortamda kendisine karşı darbe var deyip, tek bir delil koyamadığı yavelerine, Devlet Bahçeli “İşinizi sandıkta halledeceğiz.” diye cevap veriyor.

Dikkatli okuyucularım hatırlayacaklardır, geçmişteki sıkıntılı dönemlerin Genel Seçimlerinde, MHP nin gösterdiği performans Bahçeli’yi doğruluyor. Geçmişte, AK. Parti’yi destekleyen vatandaşların eli CHP. ye oy vermeye gitmiyor.

Böyle bir ahvalde MHP. çare olabilir.

&&&&&&&&&&&

 AK SARAY KONUSU DAHA ÇOK KONUŞULACAK GİBİ..

TOKİ’ den Mimarlar Odası’na şaşırtan saray cevabı:

MALİYETİ AÇIKLARSAK EKONOMİ ZARAR GÖRÜR…

Atatürk Orman Çiftliği arazisine inşa edilen yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın maliyetine dair tartışmalar sürüyor. Bu haberi AKP. li dostlar seyrettikleri televizyonlarında veya okudukları yandaş gazetelerde göremezler onun için sütunlarıma alıyorum.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in   Bir Milyar 370 Milyon Lira olarak açıkladığı miktarı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi TOKİ’ ye sordu. “Maliyetinin açıklanması ülkenin ekonomik çıkarlarına zarar verir.” cevabı geldi. Oda Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “TOKİ’ nin cevabı, dudak uçuklatan, ekonomik kriz nedeni olacak maliyeti bulunduğu anlamına geliyor. Maliyenin açıklanan rakamdan yani 1,5 katrilyondan yüksek olduğu kesin” dedi. Bu bilgiyi de siz saygıdeğer okurlarımla paylaşmak istedim. Saygılarımla.