Haber: Tolga KIZGIN

Ödemiş’te uzun yıllardır müzikle uğraşan Tayfun Tekeli, geçtiğimiz yıl NİRVANA müzik grubunu kurdu. Bir yılda başarılı programlara imza atan NİRVANA, gösterilen performansla eğlence ve unutulmayacak güzel günlerin aranan ekibi oldu.

Teknik ekipman ve ekibi ile profesyonel olarak müzik severlere Canlı performans sunan NİRVANA Ödemiş’in değerli isimlerinden biri olan Togan Baturay’ı da ekiplerine dahil etti.

Tayfun Tekeli, Şadi Yolcu, İlhami Deveci, Göksel Işıktaş ve Togan Baturay canlı performanslar ile yeni dönemde de müzik severlerle buluşmaya devam edecek. Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Gazinosu’nda Salı ve Cuma günleri sahne alan NİRVANA ekibi bunun dışında Ödemiş merkez ve ilçe dışında özel gecelerin aranan ismi oluyor.

“1 YILDA BİZLERİ ZİRVEYE TAŞIYAN TÜM DİNLEYİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Tayfun Tekeli, “Geçtiğimiz yıl 26 Kasım’da, yıllardır mücadele verdiğimiz müzik hayatımızı, canlı müzik ile Ödemiş’e farklı bir estetik açı getirmek amacıyla çıktığımız yolda Nirvana ailesi büyümeye devam ediyor. İlk adımımızı attığımızda, Şadi Yolcu ve İlhami Deveci gibi değerli, kaliteli seslerimiz mevcutken, kurumsal yolda yine gücümüze güç katan, takdiri Ödemiş’e ait, şehrimizin en özel üstatlarından Türk Sanat Müziğimizin vazgeçilmezi Göksel Işıktaş aramıza katılmıştı.

Şimdi de, yıllarca şehrimizde ki canlı müzik kalitesini arttırmak adına, birbirinden güzel projeleri kazandıran, sevgili Togan Baturay aramıza katıldı. 2016 yılı projelerimiz kurumsallaşma yolunda. Şuanda, bizden beklenen hizmetleri, yenilenen ve daha çok güçlenen, müzisyen kadromuz, teknik ekibimiz ve değerli solistlerimizle şehrimize ve Ege Bölgesine daha iyi hizmet verebilmek en büyük amacımızdır. Yine bu yolda, büyümeye ve yepyeni sürprizlerle, her zaman karşınızda olmaya devam edeceğiz. 1 yıl boyunca bu süreçte, bizi destekleyen, bizi her daim yalnız bırakmayan ve bıkmadan, usanmadan her sahnemizde bizi dinleyen tüm gönül dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Sevenlerimizle büyümeye devam edeceğiz.”

27 yıldır müzik ile uğraşan ve bir yıldır NİRVANA ekibinde yer alan Göksel Işıktaş, seslendirdiği Türk Sanat Müziği şarkılarıyla dinleyicileri mest ediyor. NİRVANA ailesi içerisinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Işıktaş,  “ Hayatımda birçok şartlarda müzik yaptım. Beni onure eden tarafı hep beğenilmekti. Bu kabiliyetim Allah’ın bana bir lütfu. Bu lütfu NİRVANA bünyesinde sunabilmek benim için bir şereftir. Dinleyicileri şarkılarla hem duygulandırıp hem mutlu edebildiğim için beni dinleyicilerle buluşturduğu için NİRVANA Müzik Organizasyona teşekkür ederim.”

“AŞKA NİRVANAYLA DEVAM”

Nirvana ile tekrar sahnelere geri dönen Togan Baturay, “ Müzikle tanışmam ve orkestraysan müzik hayallerim 90’lı yılların başında girdi kalbime. O dönemim canlı müzik yapan kaliteli ekiplerinden birini izlemiştim bir düğünde. Kendimi en önde duran solist yerine koydum. Ama kalbimdeki repertuar, kalbimdeki ritimler, melodiler farklı çalıyordu o an. 1993 yılında üstat Ömer Badancı amcam sayesinde para kazanmaya başladım müzikten. Müzik adına kötü bir dönemdi o yıllar. Artık ekonomik nedenlerden kalabalık gruplar dağılmış tı. Müziğin içindeyken, müziğe açtım. Hayalim memleketime, Ödemişime kaliteli müzik dinletmek ve bu sektörde asıl para kazanması gereken müzisyenlere sahnede yer vermek oldu. Uzun yıllar sonra 2006 da bu hedefime başlayabildim. Ne mutlu bana ki birçok kaliteli müzisyen dostum sayesinde bir yola çıkabildik. Şimdi birçok müzisyen bu sektörde iyi paralar kazanabiliyor, artık insanlar Ödemiş’teki restourant ve cafelere sadece yemek yemek için değil müzik dinlemek içinde gidiyor.2010 da tayinen uzaklara gitmem gerektiğinden dolayı ayrıldığım müzikle şimdi tekrar buluştum. Çizgisi, hedefleri ve kalitesi düşüncelerimle aynı olan NİRVANA müzik organizasyon çatısı altında olmak benim içinde büyük bir mutluluk. Başta bayrağı bıraktığım yerden alıp, çok yukarılara çıkartmayı başaran Tayfun Tekeli arkadaşımı ve birbirinden değerli Nirvana müzisyenlerini ayrı ayrı kutluyorum. Onlarla olmak ve içimdeki müzik aşkını onlarla yaşamak çok güzel. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.” diyerek duygularını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi