Koronavirüsü nedeniyle evlilik yolundaki çiftlerin büyük bir bölümü planlarını erteledi. Düğün salonu kiralamaları ile mobilya ve beyaz eşya satışları düğünlerin ertelenmesinden olumsuz etkilendi.

Ödemiş’te 20 yıldır müzikle içiçe olan Fatih Tedik’te bu süreçte etkilenen müzisyenlerden.

DMC etiketi ile “Bu Aşka Değer” adlı single albüm çalışması ile Türkiye çapında 2019 yılının Eylül ayında çıkışını yapan sanatçımız Fatih Tedik koronavirüs günlerinde kendi açtığı kanalında şarkılar seslendirmeye devam etti.

Birçok organizasyon yaparak Ödemiş halkını eğlendiren müzisyenlerden olan Fatih Tedik, “ Bu süreç hepimizi etkiledi. Hem maddi hem de manevi olarak. Ama önemli olan önce sağlığımız. Bizler de bu süreçte sabırla bekledik. Müzik bizim için olmazsa olmazımız. Bu süreçte kendi youtube kanalımdan halkımızın bildiği severek dinlediği şarkıları seslendirip yayınladım.  Kanalıma abone olan takipçilerim tarafından beğeni topladım. Yeni şarkılar seslendirip klip hazırlamam için talepte bulundular.En kısa sürede onları da seslendireceğim. Kanalımdan takip ederek şarkılarımı dinleyebilirsiniz. Bu sıkıntılı sürecin en kısa zamanda geçmesi dileğimle sevgilerimi sunuyorum. ” dedi.

Editör: Haber Merkezi