HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş Zafer İlkokulu tarafından Sarmaşık kır düğün salonunda düzenlenen piknikte veliler, öğretmenler ve öğrenciler bir araya geldi. Ödemiş Zafer İlkokulu okul aile birliği tarafından organize edilen piknikte veliler canlı müzik eşliğinde eğlenirken, öğrenciler şişme oyun grupları, palyaçolar ve birbirinden farklı eğlence seçenekleri ile gönüllerince bir eğlencenin tadını çıkardılar. Öğrencilerin en büyük eğlencesi ise at binmek oldu.

Düzenlenen piknikle ilgili olarak Okul Aile Birliği Başkanı Şükran Kırkpınar Balcılar ; “ Geleceğimiz olan çocuklarımız için öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor bayramında buluşturduk. Etkinliğimiz de canlı müzik, şişme oyun grupları, palyaçolar, çeşitli eğlenceler, komedi Showlar le renklendirdik. Coşku at binerek ve keman dinletisiyle devam etti. Bizleri yalnız bırakmayan velilerimize öğretmenlerimize teşekkür ederiz.”

Zafer okulu Müdürü Orhan Sarıkaya; “organizasyonu gerçekleştiren okul aile birliğine ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsun.”dedi.

Editör: Haber Merkezi